Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Učiteljica se odlučila na drastično kažnjavanje pa odmah dobila otkaz

Jedan osmogodišnjak radio si je 'tetovaže' markerom po rukama pa mu je učiteljica na čelo napisala 'budala'
29. rujna 2017. u 07:51 7 komentara 5729 prikaza
škola, profesorica, učiteljica
Foto: Thinkstock

Učiteljica u jednoj osnovnoj školi u Sankt Peterburgu koja je učeniku na čelu napisala "budala", otpuštena je, izvještavaju ruske Ria novosti.

učiteljica facebook Svi su zbunjeni Nitko ne zna zašto je učiteljici zabranjeno da ovako dolazi na nastavu

Ranije su mediji izvijestili kako je učiteljica razredne nastave napisala riječ "budala" (ruski "durak"), na čelo osmogodišnjeg učenika drugoga razreda i to zato što je dijete, unatoč njezinim upozorenjima i prijekorima, markerom risalo "tetovaže" po svojim rukama.

Slučajem su se bavili inspektori i službe za zaštitu prava djeteta te je u tijeku postupak raskida ugovora o radu na inicijativu poslodavca, zbog počinjenja nemoralnog prekršaja od strane radnika koji obavlja edukativne funkcije.

Učiteljičin postupak ocijenjen je nespojivim s nastavkom njezina rada u školi, a nadleženi školski odbor zaključio je da su potvrđene sve pritužbe djetetove majke uz napomenu da do nemilog slučaja na inače iskusnu učiteljicu nije bilo pritužbi.

Mavis Wanczyk Najveći jackpot Osvojila 758,7 milijuna dolara pa odmah dala otkaz Marlena Bogdanović Zanimljiva metoda Kako je učiteljica zainteresirala učenike za matematiku: 'Tuklo se za zadatke' sexy učiteljica MUŽ JOJ RADI U ISTOJ ŠKOLI Učiteljica slala golišave fotografije učenicima pa dobila tri godine zatvora
OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
 • Avatar ćešnjak
  ćešnjak:

  Trebalo je i mami na čelo napisati blesača.

 • Gospon Drug:

  Mogla je sebi na čelo napisati krava

 • Avatar Cinco
  Cinco:

  Jadni iskompleksirani neradnik po cijele dane visi na ovom portalu isfrustritan što se rodio kao Slovenac.