Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Nije sve izgubljeno! Da na Hrvatsku padne nuklearna bomba slavenska braća bi opet stigla

U Rijeku stigao vlak s 500-tinjak Čeha i Slovaka
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
04.07.2020.
u 10:51

Došli su naši dobri Česi i Slovaci i to vlakom. Dobro, vlak je kasnio sat vremena, ali to se u Hrvatskim željeznicama ne tretira kao kašnjenje...

SUBOTA, 27.6.

Nema turista, ali zato ima korone. Razorni napad bugarskih i srpskih terorista Dimitrova i Đokovića, bacio je Hrvatsku, pobjednicu u Prvom korona ratu na koljena. Imamo 85 novozaraženih. Znači, opet maske, opet bježanje od ljudi, opet štrcanje otrova po rukama, opet zaključavanje bake i djeda u špajzu. Turistički radnici očajni. Kome sada naplatiti ležaljku 100 kuna? Kome uvaliti kavu za deset eura?

NEDJELJA, 28.6.

Policija upozorava da po Đakovu, novom žarištu korone nije pametno šetati s teniskom opremom preko ramena, a ni časnim sestrama se ne preporučuje šetnja po gradu. Narod je malo nervozan. Srbija nastavlja specijalni rat protiv Hrvatske. Stožer otkriva da su noćni klubovi nova žarišta, a zna se da u njima caruju cajke! Mislili smo da nam cajke napadaju superiornu kulturu, a one će nam glave doći...

PONEDJELJAK, 29.6.

Udario junak na junaka na RTL-u. Prvo verbalno pripetavanje Bere i Plenkija, baš je bilo super. Odmah se vidjelo da je Bero došao pripremljen i da je svu lektiru pročitao, pogotovo onu starijeg datuma, jer je izjavio da mu je Tito veći frajer od Franje. Plenki se postavio više kako profesor, koji je virtualnim šamarima držao Beru na distanci. Berin problem je jedino što sve što treba znati, ne piše na šalabahteru.

UTORAK, 30.6.

Čekajte, je li granica prema BIH otvorena ili zatvorena? Najprije su nam rekli da će zbog divljanja korone u susjedstvu svi koji nam dolaze u goste trebati u karantenu, a sada odjednom nema problema. Odmah su se javili zlonamjernici koji tvrde da je najava karantene za našu braću iz komšiluka bila odluka struke, a da je odluka povučena zbog izbora. Još će na kraju i naš Stožer proglasiti političkim tijelom.

SRIJEDA, 1.7.

Ljudi, nije sve izgubljeno! Stigla su naša slavenska braća. Došli su naši dobri Česi i Slovaci i to vlakom va Riku.. Da nuklearna bomba padne na Hrvatsku, opet bi barem dvojica došla. Dobro, vlak je kasnio sat vremena, ali to se u Hrvatskim željeznicama ne tretira kao kašnjenje. Sve je prošlo bez incidenta, osim što je priveden jedan pripadnik GSS-a, koji je vikao da nitko ne smije iz vlaka u japankama.

 

ČETVRTAK, 2.7.

Slavonija svaki dan obara normu s više od 50 novozaraženih, a Vili kaže da ovo nije drugi val korone, jer prvi nije završio. Kako nije završio kada Plenki svaki dan tvrdi da je Hrvatska zemlja pobjednica Prvog koronskog rata? Sve je oko korone nekako drugačije nego prije. Nekako, Stožer je ležerniji. Nema pressica svaki dan, sve neki smirujući tonovi. Tko bi znao zašto je tomu tako...

PETAK, 3.7.

Marko Perković Thompson, pjevač je kojemu se isplati i kada pjeva i kada šuti, oglasio se šokantnim priopćenjem uoči izbora. On koji je pjevao i šutio za mnoge stranke, danas poziva na bojkot izbora! Dobro, pozvao je da ljudi glasuju za one stranke koje poštuju kršćanske vrijednosti, ali to je praktično poziv na bojkot, jer u Hrvatskoj jednostavno nije moguće naći političara koji poštuje 10 Božjih zapovijedi.

Ključne riječi

Komentara 5

BF
bf22
18:15 04.07.2020.

"slavenska braća"...taj izraz braća u vanjskoj politici je tako primitivan da malo povratim u usta svaki puta kada to čujem..često korišten od trećerazrednih balkanskih političari koji misle da će na taj način privući naklonost neke veće države tako što im tepaju "braća"...baš tužno

Avatar EtTore
EtTore
20:35 08.07.2020.

Kakva Braca, niko Nas ne VOLI!

DU
Deleted user
18:01 04.07.2020.

hehe, a sad ce u jugoslavenska braca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije