Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija ga traži

Naletio na dijete na zebri u Zagrebu, šokirani otac: 'Prešao joj je preko noge. Nije se ni osvrnuo'

Rijeka: Prometna nesre?a u Liburnijskoj ulici kod ulaza u 3. maj
Nel Pavletic/PIXSELL
05.04.2023.
u 13:22

Stala je prije zebre, pogledala lijevo i desno i zakoračila. Pedesetak metara dalje, priča otac, stao je bijeli automobil, najvjerojatnije taksi. U njega je ušla gospođa i vozač je naglo krenuo. Djevojčicu je udario pred šokiranim učenicima. Prešao joj je preko noge i odvalio retrovizorom. Otac ju je odveo u bolnicu

Iz zagrebačke policije zaprimili su dojavu roditelja u utorak navečer kada je nepoznati vozač u Zagrebu udario dijete na zebri. Rekli su kako istražuju sve okolnosti, pregledat će kamere i ispitati svjedoke kako bi se utvrdilo tko je vozač koji je udario dijete i pobjegao, javlja portal 24sata koji je razgovarao s ocem djeteta.

"Ne znam što da vam kažem... U šoku sam. Kći mi je doma u zavojima, boli je rame jer ju je udario i retrovizorom. Bila je na pješačkom prijelazu. Kakav to čovjek moraš biti da ne staneš nakon što udariš dijete!?" kaže otac 15-godišnje djevojčice koju je u utorak ujutro u Novom Zagrebu udario automobil.

Stala je prije zebre, pogledala lijevo i desno i zakoračila. Pedesetak metara dalje, priča otac, stao je bijeli automobil, najvjerojatnije taksi. U njega je ušla gospođa i vozač je naglo krenuo. Djevojčicu je udario pred šokiranim učenicima. Prešao joj je preko noge i odvalio retrovizorom. Otac ju je odveo u bolnicu.

– Mislim da je taksist jer je prije toga pokupio gospođu. Kći mi je rekla da je tada naglo krenuo. Ne znam, valjda mu se žurilo. Ali udariti je tako i ostaviti... Svi smo potreseni – dodaje otac djevojčice.

– Ne mogu vjerovati da ima takvih ljudi. Nije se ni osvrnuo. Ej, pa to je dijete! Nema šanse da to nije osjetio. Bili smo u bolnici. Sva sreća pa nisu teže ozljede, ali ovo je veliki šok. Kći mi ide u školu svaki dan tim putem. Evo, još se tresem kad se sjetim kako je sve moglo završiti. A taj 'gospodin' nakon svega je otišao kao da ništa nije bilo. I da životinju udarim, stao bih, kamoli dijete. On ništa, samo je otišao – priča otac i dodaje kako je mislio da će bolnica to automatski prijaviti policiji. Potom je on sam kontaktirao policiju. 

Video: Noćna mora za mnoge vozače: Biciklist prošao desno kroz crveno, pa otišao na drugu stranu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije