Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŠI STEREOTIPE

Na prvu izgleda kao običan muškarac, no ono ispod struka otkriva da je sve samo ne običan

Mark Bryan
Pinterest
19.10.2020.
u 09:53

Mark Bryan, Amerikanac koji trenutačno živi u Njemačkoj kaže kako je heteroseksualac koji je u sretno oženjen, no i muškarac koji nosi suknje i visoke potpetice

On je heteroseksualac koji je u sretno oženjen, voli Porsche automobile i lijepe žene.

Tako sebe opisuje Mark Bryan, Amerikanac koji trenutačno živi u Njemačkoj i radi kao robotski inženjer. No, ako ga pogledate ispod struka, otkrit ćete još nešto o njemu.

Mark, naime, obožava nositi suknje i visoke pete. I to ne u svoja četiri zida nego na posao, u grad, ali i kod kuće te time ruši sve rodne stereotipe.

– Odijevam se tako zato što mogu. Jednostavno biti drugačiji. Uvijek sam se divio ženama koje nose uske suknje i visoke pete. Ne seksualno, nego moći koju predstavljaju. Ne odijevam se da bi bio seksi nego kao svaka profesionalna žena. Za mene, odjeća ne poznaje spol. Draže su mi suknje od haljina. Haljine mi ne dopuštaju da miješam spolove. Preferiram 'muževan' izgled iznad struka – ispričao je Mark za Bored Pandu.

Ističe kako mu hlače ne daju puno izbora kao suknje.

– Muške hlače dolaze samo u nekoliko boja, no sa suknjama je drugačije, a isto tako je i s cipelama – dodao je.

U braku je 11 godina i ima potpunu podršku svoje supruge i obitelji.

– Žena mi često predlaže što da odjenem, a kćer bi voljela posuditi moje cipele ponekad – rekao je.

Ključne riječi

Komentara 15

SL
Slaven
11:45 19.10.2020.

Ja na umjesto šešira i kape na glavi nosim lonce i šerpe, hoćete li o meni napisati članak? Isto volim lijepe žene i automobile, volim sve što vole mladi.

SC
schwertransport
12:03 19.10.2020.

pola deda pola baba pravo mitsko čudovište

EP
Epil
11:48 19.10.2020.

Fuuujj!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije