Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN SLUČAJ IZ SLAVONIJE

Muškarac (74) sjeo na terasu kafića i stavio bombu na stol

Ru?na bomba
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
15.09.2022.
u 11:40

Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je 74-godišnjak bio pod utjecajem alkohola u iznosu od 2,01 promila.

Policija je izvijestila o bizarnom slučaju iz Slavonije, gdje je pijani 74-godišnji muškarac sjeo na terasu kafića i stavio bombu na stol.
Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, muškarac je u srijedu oko 10 sati ušao u ugostiteljski objekt na području općine Donji Andrijevci, sjeo na terasu kafića i pri tome na stol stavio bombu.

Policijski službenici osigurali su prostor kafića udaljenjem građana na sigurnu udaljenost do dolaska policijskog službenika protueksplozijske zaštite. Posebno obučeni policijski službenik izvršio je protueksplozijski pregled te izuzeo improviziranu ručno izrađenu metalnu bombu, koja je bila bez eksploziva i upaljača.

Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je 74-godišnjak bio pod utjecajem alkohola u iznosu od 2,01 promila.

- Policijski službenici podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - navodi se u priopćenju koje potpisuje policijski službenik za odnose s javnošću Tomislav Kovačević.

VIDEO: Jandroković izbacio Peović iz Sabora

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:19 15.09.2022.

Milorad se zaigral.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije