Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARILA U PISTU

Munja udarila u zračnu luku u Beogradu, privremeno obustavljeni letovi

Po prvi puta ove godine u pulsku Zračnu luku sletjela i avio kompanija Air Serbia
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/3
27.09.2022.
u 18:02

Operativne službe trenutno procjenjuju situaciju, kazali su

Danas je usred nevremena munja udarila u pistu zračne luke u Beogradu, potvrđeno je sa zračne luke za Nova.rs.

Kako su kazali, za vrijeme jakog nevremena koje je popodne zahvatilo područje Surčine, pistu beogradskog aerodroma udario je grom i tom je prilikom oštetio.

''Operativne službe trenutno procjenjuju situaciju. Sigurnost putnika i zrakoplova je prioritet te se sukladno tome privremeno obustavljaju polijetanja i slijetanja, a nove informacije bit će dostupne nakon 17 sati'', kazali su.

>> VIDEO Neki europski gradovi ove godine će gasiti dekorativnu rasvjetu, ali Zagreb neće: 'Znatno bi narušili sigurnost prometa, građana i njihove imovine'

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:44 27.09.2022.

Na srpskim portalima javljaju da je oštećenje piste na aerodromu Nikola Tesla minimalno, i da je ponovno uspostavljen redovan zračni promet.

DU
Deleted user
23:46 27.09.2022.

a kazu nece grom u koprive

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije