Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'oboje smo ljuti na njega'

"Prijatelj je mojoj ženi na njen prvi dan na novom poslu poslao ogromnog plišanca i osramotio je"

Stres na poslu
pixabay
21.09.2022.
u 16:30

Sad priznaje da mu ideja nije uspjela i pritom od mene traži prijateljsku podršku i pita me slažem li se da je zamisao ipak bila slatka, i da je ona nerazumna jer se ljuti, ali ja se uopće s tim ne slažem, ispričao je.

Jedan se muškarac nedavno korisnicima Reddita požalio kako se naljutio na svog prijatelja nakon što je ovaj, kako kaže, 'napravio nevjerojatnu glupost' i njegovoj supruzi prvi dan na novom poslu u ured poslao ogromnog plišanog dupina, osramotivši je tako pred novim kolegama. Kaže da je ona također bijesna zbog toga, te da ni 'njezini nadređeni u tome nisu vidjeli ništa smiješno'.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

Stres na poslu
1/6

"Prije nego što je uopće uspjela sve upoznati, dali su joj glupe nadimke i ostatak dana se šalili na njezin račun, što je bilo daleko od profesionalnog prvog dojma kakav se nadala ostaviti.

Prema riječima muškarca s računom u/Reddit807, dupin je bio tako velik da se jedan kolega namučio da ga ugura u dizalo i bio je prisiljen vući ga kroz predvorje do parkirališta. Ona se zbog svega naljutila i na svog supruga, pa je nakon posla otišla prespavati kod svojih roditelja.

"Dakle, on mi govori kako mu ideja nije uspjela; tražeći pritom prijateljsku podršku; i pita slažem li se da je zamisao ipak bila slatka, i da je ona nerazumna jer se ljuti, ali uopće se s tim ne slažem. Štoviše, nazvao sam ga jebenim idiotom što misli da to bilo pametno".

"Rekao sam mu da sam baš na Redditu čitao o tipu koji se napio i ispričao šefu svoje žene sve o njezinim burnim danima u mladosti, što ju je koštalo napredovanja, i da je to dvoje isto.".

- Cvijeće bi bilo prikladno. Slanje ručka bi bilo prikladno. Ovo je neprofesionalno i djetinjasto, te je sigurno uništilo prvi dojam o njoj - rekao je jedan korisnik, a s njim se složila većina, prenosi Mirror.

Kako uštedjeti struju i vodu pri pranju rublja?

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:24 22.09.2022.

Pretjerao je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije