Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv ministra

Mlinarić zbog prijetnji prijavio ministra Čobankovića policiji

čobanković (1)
Pixsell
19.08.2011.
u 17:00

Može li javnost vjerovati u takve izjave čovjeka koji ima pravomoćnu sudsku presudu zbog krađe poticaja i krivotvorenja dokumenata, pitaju se iz ministarstva

Kako biste vi reagirali da vam potpredsjednik Vlade prijeti – pitao nas je danas “nezavisni” seljak Mato Mlinarić, koji je, prema pisanju Tportala, zbog prijetnji da će “razj... i njega i Poljoprivrednu komoru”, jer zna tko stoji iza njegovih javnih nastupa, ministra Čobankovića prijavio garešničkoj policiji.

To se navodno dogodilo nakon što je Mlinarić, prenijeli su mediji, prekjučer u Osijeku Čobankovića nazvao "maloumnim", slijedom nedavnih ministrovih tvrdnji kako seljaci nisu maloumni da im on govori što će i kada sijati.

Mlinarić je potom, zahtijevajući raniju isplatu 400 milijuna kuna poticaja seljacima za jesensku sjetvu, njega nazvao maloumnim "jer su se ove godine seljaci sami organizirali i sve sami napravili".

– I kao takav malouman ministar on nama ne treba – poručio je u Osijeku, na što je Mlinarić danas kazao kako su njegove tvrdnje izvučene iz konteksta. No Čobanković, "koji je uvijek znao planuti, ali je bio razuman i nije loš čovjek", doista je bio uzrujan i prijetio mu je, tvrdi.

Na novinarski upit iz Čobankovićeva nam ministarstva danas odgovaraju kako ministar odbacuje Mlinarićeve optužbe.

– Zvuče li vam te riječi kao Čobankovićeve te može li javnost vjerovati u takve izjave čovjeka koji ima pravomoćnu sudsku presudu zbog krađe poticaja i krivotvorenja dokumenata? – pitaju iz Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

Komentara 27

EL
elfenomeno77
20:05 19.08.2011.

Zvuče li vam te riječi kao Čobankovićeve te može li javnost vjerovati u takve izjave čovjeka koji ima pravomoćnu sudsku presudu zbog krađe poticaja i krivotvorenja dokumenata?...

XX
XXXX2011
23:15 19.08.2011.

Cobankovicu bi dijeta dobro dosla.

DR
drug
17:33 19.08.2011.

Malo mu je secer skocio pa je naglo reagiro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije