Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIJSKI UBOJICA U UREDU

Mislili su da se samo šali s kolegama no istina je bila puno šokantnija

Ilustracija
GettyImages
29.06.2018.
u 15:48

Kolega je na ručku pronašao prah i obavijestio svoje šefove koji su u početku mislili da je riječ o šali.

Čovjek kojeg su uhvatili da pokušava otrovati kolegu može biti odgovoran za smrt još 21 radnika iz te tvrtke. Klaus O. (56) navodno je uhvaćen kako prska neodređenu bijelu supstancu na nečiji ručak u tvrtki u kojoj je radio. Kolega je na ručku pronašao prah i obavijestio svoje šefove koji su u početku mislili da je riječ o šali, prenosi Metro

Pregledali su snimke kamere i nakon što su vidjeli Klausa što radi s hranom, kontaktirali su policiju. Detektivi su otkrili da je supstanca koju je stavljao u hranu olovni acetat, vrlo otrovna tvar koja može uzrokovati smrt. Drugi su radnici prethodno isticali da postoji visoka stopa smrtnosti među zaposlenicima prije nego što stupe u dob za umirovljenje.

Uhićen je u svibnju u Schloss Holte-Stukenbrocku, a istraga je u tijeku. Tvar nema nikakav okus, ali ozbiljno šteti organima tijekom vremena tako da je vrlo teško odrediti izvor trovanja. 

Policija trenutačno istražuje smrti radnika od 2000. na dalje koji su umrli od raka i srčanih udara. 

- U početku smo mislili da je riječ o šali između radnika, a ne pokušaju ubojstva, rekao je Tilo Blechinger, menadžer tvrtke.

Ilustracija
1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije