Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Douglas Cane

Sudac odlučio: Ubojica sa Zrća dobio 30 dana pritvora

Zadar: Na Županijski sud priveden Douglas Cane osumnjičen za ubojstvo britanskog državljanina na Zrću
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/9
Autori: Frane Šarić, Hina
29.06.2018.
u 16:20

Douglas Cane uhićen je 28 sati nakon sto je na Zrću nožem ubio jednog, a ozlijedio još dvojicu sunarodnjaka

Zadarski Županijski sud odredio je u petak istražni zatvor 25-godišnjem Britancu Douglasu Caneu, osumnjičenom za ubojstvo i pokušaj ubojstva sunarodnjaka ispred noćnog kluba na Zrću.

Jednomjesečni istražni zatvor određen je zbog opasnosti od bijega i utjecaja na svjedoke i dokaze, doznaje se od glasnogovornika zadarskog suda Hrvoja Viskovića. 

Glasnogovornik zadarskog županijskog suda Hrvoje Višković izjavio je da je ubojici određen istražni pritvor od 30 dana. Douglas Cane se branio šutnjom i angažirao je svog odvjetnika.

O izručenju velikoj Britaniji ce se raspravljati nakon zahtijeva, te nakon istrage. Slijedi ispitivanje i dvojice ozlijeđenih Britanaca. Pritvor je ubojici određen zbog mogućeg bijega i utjecaja na svjedoke.

Ročište na kojem je sudac istrage zadarskog Županijskog suda odlučio o zahtjevu tužiteljstva da se osumnjičenom Britancu odredi jednomjesečni istražni zatvor počelo je u 14 sati.

Zadar: Na Županijski sud priveden Douglas Cane osumnjičen za ubojstvo britanskog državljanina na Zrću
1/8

Osumnjičeni 25-godišnjak je prethodno ispitan u Državnom odvjetništvu koje je protiv njega pokrenulo istragu i zatražilo pritvor, prvenstveno zbog opasnosti od bijega. Već je sada izvjesno da će se ubojica Uga Wilsona (26) braniti šutnjom. Kazao je to i zamjenik ravnatelja policije Željko Prša.

Douglas Cane (25) uhićen je 28 sati nakon sto je na Zrću nožem ubio jednog, a ozlijedio još dvojicu sunarodnjaka. Uhićen je na zračnoj luci u Splitu iako je brijanjem glave pokušao izmijeniti svoj izgled.

Do Londona je pokušao doći svojom putovnicom, no jučer oko 9.30 sati svi granični prijelazi imali su tjeralicu i identitet brutalnog ubojice sa Zrća. 

Zadar: Na Županijski sud priveden Douglas Cane osumnjičen za ubojstvo britanskog državljanina na Zrću
1/21
Ključne riječi

Komentara 69

RO
rotuutor
11:53 29.06.2018.

Ubojica i ubijeni,nešto su smeđeg tena kao svi englezi,kad ih crnac napravi.Oćigledno pripadaju engleskoj aristokraciji.

JU
juma
12:19 29.06.2018.

Ovo se vam se zove ljevicarsko-liberalni multi-kulti proizvod na cast i slavu svojih tvoraca.

Avatar Jaglun
Jaglun
11:37 29.06.2018.

Treba ga odmah izručiti englezima.Neka mu oni sude i neka ga hrane do kraja života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije