Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI IZBORI

Mislav Kolakušić: 'Bitku su dobili, ali rat za društvo će sigurno izgubiti'

Mislav Kolakušić na izborima
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
28.12.2019.
u 14:05

Kolakušić je u prvom krugu predsjedničkih izbora osvojio 5,87 posto glasova birača.

Eurozastupnik Mislav Kolakušić oglasio se na Facebooku i osvrnuo na prvi krug predsjedničkih izbora na kojima je sudjelovao kao predsjednički kandidat. 

- Ovu bitku smo izgubili, ali stekli smo ogromno iskustvo domaće politike i odnosa u društvu. Svaki dan na pozornici svjetske politike najviše razine u Europskom parlamentu je neprocjenjiv za razvoj nove snažne političke opcije. Ispod kamena je ispuzalo sve što je trebalo i dobilo je svoj oblik i ime i prezime pa ćemo ih sljedećom prilikom s lakoćom neutralizirati već na početku kampanje. Bitku su dobili, ali rat za društvo u kojem vlada dostojanstvo i pravda će sigurno izgubiti. - navodi se na statusu kojeg potpisuje Mislav Kolakušić. 

 

Podsjećamo, Kolakušić je u prvom krugu predsjedničkih izbora osvojio 5,87 posto glasova birača. 

Video: Mislav Kolakušić glasao na predsjedničkim izborima

Komentara 26

LI
LILA
14:11 28.12.2019.

hehe čovjek koji za samoga sebe govori u množini i koji je tako odvratno prevario ljude kojima je obečavao brda i doline, ostavljao sliku sebe kao Mesije koji će ih spasiti, misli da će imati nastavak političke karijere??? doduše kak naši ljudi pate od amnezije, ima šanse za par godina kad mu istekne mandat vratiti se ko Milanović i krenuti sa pričom ko da niš ni bilo -smeh do riti

RI
rimac444
20:53 28.12.2019.

Kolakušić je dobio svoju bitku, predobro se bitanga uhljebila svojim laprdanjem politikantstva

ST
stefj
14:56 28.12.2019.

Gotovo, svoje je propustio... Nek uživa u visokoj plaći tih nekoliko godina. On je sebe osigurao, svoj cilj postigao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije