Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Macron, Scholz i Draghi u Ukrajini

Medvedev se narugao europskim čelnicima: Ljubitelji žaba, kobasica i špageta vole posjećivati Kijev

FILE PHOTO: Deputy Chairman of Russia's Security Council Medvedev gives an interview outside Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/5
16.06.2022.
u 14:08

Posjet čelnika "nema nikakvu korist", napisao je. "Obećali su EU članstvo i stare haubice Ukrajini, omamljeni gorilkom (ukrajinskim alkoholnim pićem) i putovali vlakom, kao prije 100 godina.", napisao je Medvedev u tvitu.

Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev narugao se posjetu nekolicine europskih čelnika Kijevu, nazvavši ih beskorisnima u tvitu koji ismijava nacionalne stereotipe. "Europski ljubitelji žaba, kobasica i špageta vole posjećivati Kijev", napisao je na engleskom, aludirajući na francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, njemačkog kancelara Olafa Scholza i talijanskog premijera Marija Draghija.

Medvedev je bio predsjednik Rusije od 2008. do 2012. godine, a sada je trenutno zamjenik predsjednika Nacionalnog sigurnosnog vijeća. Od početka ruske invazije na svome Twitteru ismijava izjave europskih političara.

Posjet čelnika "nema nikakvu korist", napisao je. "Obećali su EU članstvo i stare haubice Ukrajini, omamljeni gorilkom (ukrajinskim alkoholnim pićem) i putovali vlakom, kao prije 100 godina."

"Da, to neće dovesti Ukrajinu bliže miru. Sat otkucava", napisao je.

Više o ratu u Ukrajini čitajte OVDJE

Video: Još jedna snimka Putina uzburkala javnost: Što to radi s nogama, je li bolestan?

Ključne riječi

Komentara 11

MA
MarasG
16:59 16.06.2022.

Medvedev je jedan od mnogih teroruzkih fasista koji od svega najvise vole piti teroruzku votku i drzati vlast u rukama.Cijenu i onako placaju drugi.

Avatar kenshi
kenshi
17:23 16.06.2022.

Ovaj pajac zna da se mu bliži trenutak istine pa vrijeđa koga stigne.

Avatar Viktor999
Viktor999
17:22 16.06.2022.

samo neka kokodače, ionako je sada izoliran skupa sa svojim pajdašima, svojim carom putlerom i ostalom biranom ekipom, želim im da svi završe kao njihovo nekadašnje potrčkalo Ceaușescu i njegova kuja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije