Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI PODIJELILI STATUS

Mama iskreno progovorila: Vrištim u ručnik dok plačem, a svi misle da sam sretnica i da ne radim ništa

Foto: Facebook
29.01.2024.
u 23:58

Dodala je i kako je zbog djeteta izgubila vlastitu individualnost jer se sada apsolutno sve vrti oko njega. Priznala je i da je ljubomorna kada gleda mame koje su zaposlene jer doslovno mašta o razgovoru s odraslom osobom, a da je netko cijelo vrijeme ne prekida.

Svi misle da je lako biti domaćica. Da smo sretne što ne moramo raditi. Da smo lijene i ne radimo pravi posao, započela je iskrenu ispovijest domaćica Bridgette Anne na Facebooku i popratila je fotografijom same sebe u suzama. Ono što je napisala izazvalo je reakcije čak 18.000 osoba, a njih 58.000 podijelilo je ovu priču.

– Istina je da sam usamljena i preopterećena. Ništa ne možete sami učiniti: otići u kupaonici, uživati u šalici kave, čitati, dovraga, ne možete čak ni biti sami dok treći put tog dana perete govno s hlača, a da netko ne plače ili ne vrišti pokraj vaše noge. Ne možete dobiti pauzu, osim ako oni ne spavaju, a nju koristite za čišćenje. Nastojite smisliti načine kako da nekoga zabavljate doslovno 12 sati dnevno – napisala je ova majka i domaćica.

Dodala je i kako je zbog djeteta izgubila vlastitu individualnost jer se sada apsolutno sve vrti oko njega. Priznala je i da je ljubomorna kada gleda mame koje su zaposlene jer doslovno mašta o razgovoru s odraslom osobom, a da je netko cijelo vrijeme ne prekida.

POVEZANI ČLANCI:

– Nekada se zaključam u kupaonicu i vrištim u ručnik dok plačem jer mi treba sekunda da udahnem; a tada mi dijete lupa na vrata kako bi ušlo – priznala je Bridgette.

I nakon toga posljednje što joj treba su pitanja ''zašto plačeš, pa cijeli dan sjediš kod kuće''.

– I ja sam nekada osuđivala domaćice, ali sada ih razumijem. Svi oni koji su vam obećali pomoći nestali su, a vi ostajete sami s osjećajem neuspjeha. Moja kuća nije čista, moja odjeća nije čista, suđe nije oprano. Već sam danas vrištala, plakala i osjećala sam se tako prokleto krivom što je moje dijete tome svjedočilo – zaključila je i poručila: – Sama sam. I usamljena. Nazovite ostale žene poput mene i pitajte ih kako su. Nisu dobro.

>> VIDEO Zimske radosti: Vuk uživa u zaleđenoj lokvi

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar George Bailey
George Bailey
15:33 04.02.2020.

Žena ima jedno (1) dijete...i ovakva drama...svašta.

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
15:00 04.02.2020.

Inace radim, a trenutno sam na porodiljnom za trece dijete. I nemam psihickih problema ni kad radim ni kad sam doma. Trenutno su prioritet djeca tako da nema zaljenja zbog neispijenih kava i svega navedenog. Ako nisi sretna, nadji si posao.

DU
Deleted user
14:42 04.02.2020.

Daj ne cvili...ja sam odgojila dvoje, bez muža i bez ičije kune pomoći, bez kune alimentacije, još su mi i odmagali...psihički i fizički maltretirali roditelji...i radila uz sve to...a bila bi presretna da sam bila uz djecu doma uz pomoćć američke države...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije