Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Berba

Majka i sin krali krumpir, nepoznati pobjegli s lješnjacima i jabukama

'Podravina-bilogora, 19.7.2011. Daruvar Istarski duguljasti ljesnjak najzastupljeniji je na Moulisovim plantazama Michael Palijan / VLM                         '
'Michael Palijan / VLM'
26.09.2011.
u 10:19

Iz skladišta voćaka u polju Štuk kod Murskog Središća netko je od 18. do 23. rujna ukrao pet drvenih sanduka i potom u voćnjaku ubrao oko 300 kilograma jabuka raznih sorti

ČAKOVEC – Prvih dana jeseni povećan je broj krađa na poljima i u voćnjacima. U polju Mečje u blizini Donjeg Vidovca majka i sin iščupali su iz zemlje oko 80 kilograma krumpira i utrpali ga u dvije PVC-vreće. U odnošenju ukradenog krumpira spriječila ih je vlasnica zemlje. Šteta je 100 kuna. U polju Poredje kod Orehovice od 20. do 23. rujna nepoznati počinitelj preskočio je ogradu oko nasada lješnjaka i ubrao 100 kilograma lješnjaka vrijednog nekoliko tisuća kuna. Iz skladišta voćaka u polju Štuk kod Murskog Središća netko je od 18. do 23. rujna ukrao pet drvenih sanduka i potom u voćnjaku ubrao oko 300 kilograma jabuka raznih sorti. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije