Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kralo se i prije HDZ-a, SDP-a... Kultura uzimanja je ukorijenjena

09.07.2022. u 09:44

Kada bi HDZ-ovci bili najodgovorniji za krađe i kada bi to bila stranka lopova, a hrvatski narod s druge strane visoko moralan, častan i superosjetljiv na sve oblike krađe, stvari bi se riješile jednostavno i na prvim parlamentarnim ili lokalnim izborima.

Ključne riječi

Komentara 13

SZ
SZ123
10:29 09.07.2022.

Znate što, prije se i ubijalo, išlo na duele.... Pa što, treba li zbog toga imati razumijevanje za takvo ponašanje!!?? Naravno, ne! Zašto HDZ, pa zato jer je najodgovorniji, najviše je vladao pa snosi i najveću odgovornost.... Inače što, hdz je super, ali par desetaka tisuća pojedinaca baca ljagu na fenomenalnu stranku 😂😂😂

DU
Deleted user
13:03 09.07.2022.

Uspomene još svježe - kako se približavao kraj 80.ih godina, sve više i više listova imala "Crna kronika" u VL, da ne velim da je bila najviše čitana rubrika tada. Postoje još i "hard copy" arhive pa se može provjeriti, a dakako da je smjenom vlasti i formalnom demokracijom došlo i do procvata drp aktivnosti svih fela. I nije to samo slučaj s RH, imate identičnu pojavu u tzv. postkom. državama - da je kriminal buknuo, a korupcija - e bez nje je danas nezamislivo u mnogim državama EU slične povijesti kao što ima i Hrvatska. Narodni običaj, rekli bi zlobnici.

JZ
Joža-Zg
14:03 09.07.2022.

Svi kradu to je činjenica, nema poštenih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije