Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselje u milanovićevom stožeru

Kotromanović se obrušio na Brkića: Kome moram dokazivati sad svoje hrvatstvo?

Ante Kotromanović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
05.01.2020.
u 20:54

Milanović mora biti ponizan i mora biti predsjednik svih građana, poručio je Kotromanović

DIP je objavio prve nepotpune rezultate izbora. Zoran Milanović je u vodstvu i korak je do Pantovčaka. Dok se čeka dolazak Zorana Milanovića, u stožeru vlada oduševljenje. Brojni bliski ljudi Zorana Milanovića komentiraju izbore iako su još oprezni dok ti rezultati ne budu konačni.

"Treba pričekati rezultate. Milanović mora biti ponizan i mora biti predsjednik svih građana. Želim čestitati i Milanoviću i Kolindi na fajterskoj borbi. Milanović treba pozvati na jedinstvo i zajedništvo", kazao je Ante Kotromanović.

"Da nije bilo zalizanog tipa, nosača državnog cekera, bila bi to pristojna kampanja. Tu i tamo je netko iskočio iz kolosijeka. Tko god da pobijedi, mora pozivati na prestanak tih podjela. Bilo je grozno gledati da sam postao Juda jer dajem glas Zoranu Milanoviću, da nisam pravi domoljub. Pitam kolegu Vasu Brkića, bio sam od specijalnih postrojbi, zapovjednik u ratu, 100 bitaka... Kome moram dokazivati sad svoje hrvatstvo? ", dodao je Kotromanović.

Komentara 12

ĐU
Đubar
21:09 05.01.2020.

Kaj si se sad ti razgoropadio?????

Matan Špalatrin
21:35 05.01.2020.

sramota koja je unazadila hrv.vojsku za 10 g.

MO
moškov
21:14 05.01.2020.

Samom sebi moras dokazivati hrvatsvo ..a dorhu ono sto istrazuje. Morh ...dorh...itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije