Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNEJA PO DALMACIJI

Na skupu Grabar-Kitarović netko uzviknuo 'Sad ili nikad!' pa mu uzvratili: 'Nikad!'

08.12.2019.
u 13:17

Uz komplimente kojima je dočekana kandidatkinja HDZ-a, našlo se i nezadovoljnika. Jedan je držao transparent "Dobrodošli u opustošenu Provancu", drugi je pokušavao skandirati "Škoro, Škoro!", ali su ga nadglasali

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a, ove nedjelje je nastavila predizbornu turneju po Dalmaciji. Započela je posjetom Imotskom gdje su je na trgu dočekali vatreni simpatizeri koji su joj željeli stisnuti ruku, dati podršku i slikati se s njom.

- Pobjeda! Pobjeda! Kolinda! Kolinda! - skandiralo se i pljeskalo.

- Evo naše predsjednice. Kako je lipa, opet će pobijediti. Evo slike na kojoj smo nas dvi prije pet godina, kada je bila u Imotskom – oduševljena je bila jedna gospođa.

- Obje smo mlađe i naivnije – odgovorila joj je smijući se Kolinda Grabar Kitarović.

Uz komplimente kojima je dočekana kandidatkinja HDZ-a, našlo se i nezadovoljnika. Jedan je držao transparent "Dobrodošli u opustošenu Provancu", drugi je pokušavao skandirati "Škoro, Škoro!", ali su ga nadglasali, treći je uzviknuo "Sad ili nikad!", ali mu je netko odvratio "Nikad!" što je izazvalo odobravanje velike većine okupljenih koji su došli podržati Kolindu Grabar Kitarović.

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Nakon kraćeg druženja i fotografiranja, u pratnji splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana, imotskog gradonačelnika Ivana Budalića, političkog tajnika HDZ-a Ante Sanadera i članova mladeži HDZ-a otišla je na svetu misu u crkvi Sv. Franje Asiškog.

Nakon Imotskog, Kolinda Grabar Kitarović na rasporedu ima Makarsku, gdje će se družiti s građanima na rivi, ispred hotela Biokovo, potom u Omišu kod hotela Plaža. Posjetit će i samostan Čudotvorne Gospe Sinjske U Sinju, gdje će se potom družiti s građanima na Pjaci. Središnji skup za Splitsko-dalmatinsku županiju održat će se u 18 sati u Splitu, u dvorani Športskog centra Gripe.

Komentara 164

LU
Lui
16:15 08.12.2019.

Škoro, sad il nikada bilo je 1991, a ne 2019. Al drago nam je da si se vratio iz Amerike i Kanade u Hrvatsku , to potvrđuje da zemlja ide u dobrom smjeru

TE
teoodd
15:08 08.12.2019.

Samo polako i ponovo predsjednica a dusmani neka i vas kako bi birali Kolindu da nije vas, Naprijed najljepsa u najljepsoj

ZA
zarko815
19:46 08.12.2019.

Jadno je gledati kukavice rogate slučajnog i škoru koji se ne usude jedan na drugog već se junaci osilili na ženu, našu ponosnu predsjednicu. Tako se ponašaju kukavice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije