Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
telefonski razgovor

Kerryjev glasnogovornik otkrio o čemu su razgovarali američki državni tajnik i hrvatski ministar

Kovač i Kerry
Foto: Pixsell
1/10
07.05.2016.
u 10:06

- Državni tajnik Kerry razgovarao je telefonom s hrvatskim ministrom vanjskih poslova Kovačem. Ragovarali su o izazovima s kojima se suočava Europa, uključujući energetsku sigurnost, priopćio je rano ujutro po hrvatskom vremenu Kerryjev glasnogovornik John Kirby.

Hrvatska kao regionalno energetsko središte bila je, između ostalog, tema telefonskog razgovora hrvatskog ministra vanjskih poslova Mire Kovača i američkog državnog tajnika Johna Kerryja, priopćio je rano ujutro po hrvatskom vremenu Kerryjev glasnogovornik John Kirby. 

- Državni tajnik Kerry razgovarao je telefonom s hrvatskim ministrom vanjskih poslova Kovačem. Ragovarali su o izazovima s kojima se suočava Europa, uključujući energetsku sigurnost. Državni je tajnik naglasio predanost SAD da s Hrvatskom djeluje u pogledu regionalne stabilnosti, a razmijenio je i mišljenja s ministrom Kovačem o budućnosti Hrvatske kao regionalnog energetskog čvorišta - kazao je Kirby te dodao kako su se Kovač i Kerry složili da će se sastati u skoroj budućnosti.

>>Kovač i Kerry telefonom: Uskoro sastanak u Washingtonu

Komentara 10

Avatar Musashi
Musashi
10:46 07.05.2016.

„ Državni je tajnik podcrtao američku predanost na djelovanju zajedno s Hrvatskom u pogledu regionalne stabilnosti, a razmijenio je i mišljenja s ministrom Kovačem o budućnosti Hrvatske kao regionalnog energetskog.." Još jednom,„podcrtao američku predanost na djelovanju zajedno s Hrvatskom u u pogledu regionalne stabilnosti“ Dokle god se Srbija jasno i iskreno ne izjasni što je i gdje je, dokle god zaplotarski djeluje protiv članice NATO i EU "specijalnim ratom", dokle god Dodig „talasa bosanski lonac“....., dotle će SAD trebati Hrvatsku zbog, zlu ne trebalo, kao saveznika na terenu, to je u stvari državni tajnik rekao a rekli su to i tipom oružja koje nam šalju.

GO
Goldstadt
10:59 07.05.2016.

cavalčino probudi se ovo je 21 stoljeće, nema više tita ni staljina ne moraš opjevavati komunističke zlotvore prošlo je doba zločinaca komunista. Mada su i ovi sada iz SrpskeDegeneričnePartije pokušavali obnoviti strahovladu ali bez uspjeha osim manjeg i nebitnog djela pučanstva kojima i ti pripadaš!!!!!

DU
Deleted user
10:53 07.05.2016.

Otkantati sve koji HRvatsku trpaju u region. Pa i Amerikance.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije