Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM

Karamarko: Stanje u stranci motivira me da se vratim politici

03.01.2018.
u 00:02

Tomislav Karamarko je uvjeren da se protiv njega plasiraju laži kako bi ga se diskreditiralo.

I stanje u stranci i sve skupa motivira me da se vratim u politiku, ali pitanje je što će mi sljedeće izmisliti. Očito se u stranci boje i računaju na moj povratak više nego ja.

Rekao je to bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. On je uvjeren da se protiv njega plasiraju laži kako bi ga se diskreditiralo. U tom svjetlu gleda i objavu informacije u tjedniku Nacional da je posjednik polovice vile na Bukovcu koja se prodaje za 1,5 milijuna eura. Ostao je upisan kao posjednik u katastru, vlasnik je drugi, ali kaže da to nije njegova imovina, što svjedoče i vlasnički listovi.     

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili u e-izdanju

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Ukleti mostovi: Pelješki je trebao biti gotov 2008., a most Drava 2013.

>>Njemački poticaj EU: Rat protiv govora mržnje i lažnih vijesti na webu

>>Mirko Alilović: Zanemarili smo blagdane. Sve za uspjeh

>>Roditelji su danas više s djecom nego prije 50 godina

 

Ključne riječi

Komentara 49

MI
Mimizo
20:29 02.01.2018.

kad se samo sjetim šta su mu radili mediji a i povjerenstvo za sukob interesa koji je sdp ov kadar kad su na kraju rekli da je bio u potencijalnom sukobu ne u direktnom ispali su smiješni lažljivci .Hrvatskoj trebaeba ovakav vođa koji će uvesti reda u lijepoj našoj pogotovo u ideološkom smislu jer dok se to ne raščisti sa komunjarama za sva vremena imat ćemo stalno podmetanja lažnih antifašista

PO
pozornik66
20:42 02.01.2018.

Čin ga napadaju proletreri sa Indexa i drugih medija ja sam za njega

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
20:43 02.01.2018.

Kad se osvrnem unatrag - najbolji hrvatski političar od Tuđmanove smrti. Sigurno je imao dobre namjere i puno bi napravio. Nastradao jer je prerano obznanio kako kani provesti lustraciju. Udbaši svih boja i stranaka su ga zajednički (nadam se privremeno) uništili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije