Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARAMARKO:

'Mentalno komunistički jurišnici posjetili su me kao pravi Djed Mraz!'

Tomislav Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.01.2018.
u 16:24

O tome zasad mogu reći, kao običan Hrvat, da je moja politička misao ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci.

Na Facebook-u se novogodišnjom čestitkom obratio bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, ali se osvrnuo i na tekst u Nacionalu.

- Poštovani prijatelji, želim vam sretnu i uspješnu 2018. godinu. Nadam se da vam je počela dobrim vijestima i u izvrsnom raspoloženju. Meni je otpočela više nego uspješno! Naime, mentalno komunistički jurišnici posjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek. Prema njihovim "neumoljivim dokazima", danas sam bogatiji za nekoliko iznimno vrijednih nekretnina od Zadra do zagrebačkog Bukovca, napisao je Karamarko.

Nastavio je u ironičnom tonu i autore nazvao "anacionalnom bojnom".

- Već žurim iste nekretnine ubilježiti u katastru i gruntovnici na svoje ime, a nakon toga očekujem tužbu za ratno profiterstvo. Na kraju ćemo vidjeti tko koga uvjerljivije tuži! Netko je dobro primijetio: "Neprijatelji su ti uvijek najbolji odvjetnici". U ovoj prozirnoj igri (a)nacionalne bojne, cilj je zapravo doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji. O tome zasad mogu reći, kao običan Hrvat, da je moja politička misao ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci. Vaš Tomislav Karamarko, na statusu je napisao bivši vođa HDZ-a.

Pogledajte video: Todorići - Od raja do sloma

Ključne riječi

Komentara 103

MA
markro3
17:31 02.01.2018.

Sretna Nova godina svima koji vole Hrvatsku. Onima što je mrze, neka ih mržnja izgrize.

DU
Deleted user
17:12 02.01.2018.

Steta sto nisi uspio biti "Orban", bit ce kad tad i to. Hrvatska zasluzuje istinskog nacionalno svijesnog vodju

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:17 02.01.2018.

A sta napisati domoljubno kada admin sve brise sto nije pljuvacki i mrzilacki? Sve najbolje Tomislave, polako dobivamo igru, jugosloveni izumiru, to su im samo jos zadnji mrzilacki trzaji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije