Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA GORICA

Karamarko SDP-u: Iscijedili ste limun i sad biste ga ponovno cijedili

tomislav karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.02.2014.
u 19:11

Hrvati u BiH što prije trebaju postati konstitutivni narod, rekao je šef HDZ-a

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, večeras je u Velikoj Gorici na 24. obljetnici osnivanja goričkog HDZ-a komentirao pitanje rebalansa i situacije u Bosni i Hercegovini. Karamarko kaže da je plan za smanjivanje deficita vladajućih čista – iluzija.

– Sada već imamo pokojnika i pitanje je kako ga uopće oživjeti. Mislili su da će povećanim porezima i nametima građanima riješiti problem. Iscijedili su limun i sad bi ga ponovno cijedili – rekao je Karamarko.

Treba ulagati u ljude koji znaju otvarati radna mjesta, nastavio je, stvarati novu vrijednost i stimulirati nove investicije. Na novinarsko pitanje je li Ivan Šuker, bivši ministar financija, bio bolji od Linića, Karamarko je odvratio da neće tako razgovarati, u kategorijama tko je bio pametniji. Ali rekao je da je ova Vlada svakako nesposobna.

Kada je riječ o nemirima u Bosni i Hercegovini šef HDZ-a kaže da je socijalni bunt rezultat teške socijalne situacije u BiH.

– Hrvati u BiH što prije trebaju postati konstitutivni narod. A Amerika bi se svakako trebala uključiti u izmjene Daytona – poručio je Karamarko i dodao da je za BiH jedini smjer europski put.

Šef HDZ-a zadovoljan je goričkim ogrankom, stranka, rekao je, raste, a na europskim izborima ponovno će se pokazati da je HDZ pobjednik, zaključio je Karamarko. Na obljetnici goričkog HDZ-a bio je i Ivan Šuker, bivši šef tog HDZ-ova ogranka, koji je s te funkcije smijenjen, odnosno gorički je HDZ na zahtjev većine iz gradskog odbora zbog nezadovoljstva Šukerovim radom bio raspušten. Šukera se otada rijetko ili gotovo nikada ne viđa na društvenim i političkim događajima u Gorici.

Komentara 28

Avatar Carrera
Carrera
20:41 11.02.2014.

do kraja mandata kukuriku vlade od Hrvatske neće ostati niti H. sve što mogu će rasprodati, a ono što ne rasprodaju će uništiti. a narod tko hebe...

DO
doktorica
21:19 11.02.2014.

dokle god ćemo imati vladu na dug neće biti bolje...

NV
novo vriijeme
20:25 11.02.2014.

Pa dosta slikovito je opisao prosječnog hrvatskog građanina, uzdahnuh i baš mi je tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije