Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatne scene

Kaos na Branimirovoj: Vozači zaustavljali automobile i grabili novac koji je padao s neba

Foto: Screenshot
13.09.2019.
u 20:22

"Zaustavili su promet na vrlo opasnoj Branimirovoj i spasili mi 6 dokumenata, poslovnu karticu i dvije godišnje ulaznice za dinamo. A ovima sa videa, neka je sa srećom" - poručio je nesretni vlasnik novaca.

Nevjerojatne scene odvile su se danas u jednoj od najprometnijih zagrebačkih ulica. Po Branimirovoj su letjeli novci pa su mnogi vozači zaustavili svoje automobile i izašli kako bi ugrabili dio za sebe.

Snimku "razularene mase" podijelio je na svom Facebook profilu i Tomas Bauer, novinar portala Liberal.hr i suvlasnik poznate agencije za tržišne komunikacije, koji je bio ogorčen onim što je vidio. Kako Bauer navodi, ljudi su grabili novac poštenog obrtnika koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude.

"Frendu, obrtniku koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude koje pošteno plaća, u kaosu užurbanog poslovnog dana na krovu automobila slučajno je ostao novčanik s nekih 4, 5 tisuća kuna. Kada je izašao na Branimirovu, novčanik je pao s vozila, očito je naišao neki drugi automobil i pregazio ga, te je novac počeo letjeti ovom brzom gradskom prometnicom. Na snimci vidite pohlepne sugrađane kako s osmijehom grabe tuđu lovu, pritom naravno ugrožavajući sebe i druge jer to čine nasred Branimirove. Kaže da su ga spasili odvjetnici Tomislav Zorić i Ivana Bahat koji su se u prolazu nekako dočepali novčanika i nazvali ga te mu od razularene rulje uspjeli spasiti barem dokumente" - napisao je Bauer.

Biste li vi vratili novac koji ste pronašli na cesti?

Događaj je komentirao i vlasnik novčanika koji se zahvalio Tomislavu Zoriću i Ivani Bahat koji su zaustavili promet kako bi mu spasili dokumente.

"Zaustavili su promet na vrlo opasnoj Branimirovoj i spasili mi 6 dokumenata, poslovnu karticu i dvije godišnje ulaznice za dinamo. A ovima sa videa, neka je sa srećom" - poručio je nesretni muškarac.

"Dno dna, kromanjonske glavurde, lešinari, fukara", samo su neki od izraza kojima su građani poručili što misle o ponašanju vozača koji su sudjelovali u podjeli plijena.

>> Pogledajte i ovaj video: Policajci patrolirali na autocesti, nevjerojatno što je vozač BMW-a napravio 

Ključne riječi

Komentara 69

AM
Axis Mundi
21:25 13.09.2019.

Nađeni, a pogotovo ukradeni novac nikad nije sreća. Ako je nađen, najbolje ga je nekom dati (ako ne znaš kome ga vratiti) ili podijeliti u "plemenite svrhe". Provjereno u praksi, nikad se nemojte previše veseliti nađenom novcu. Uvijek ćete "platiti", ako ste ga uzeli, na ovaj ili onaj način. A još ako ga uzimate s ovakvim pohlepnim, hijena-osmijehom na licu, cijena koju ćete platiti za tako uzet novac bit će još i veća. (vlasnik novca nema veze s tim, bio on ovakav ili onakav, bitna je vaša reakcija i način na koji se ponašate. Ovo što smo vidjeli je dno dna.)

Avatar Kaladin
Kaladin
21:22 13.09.2019.

Za sve "dušebrižnike" i ine koji drobe o kulturi, europi i sličnom, preporučam naći video- skrivena kamera, na ulicama europske unije, gdje bankomat počne naglo "pljuvati" ogromne količine novaca. Pa ako vas "zabrinjavaju" naši "katolici" i "pošteni" građani ateisti, europski bi vas zgrozili kojom brzinom trpaju lovu u torbe, košulje, kese, džepove, šake, donje rublje itd... Ebite se moralizatori!

VE
vecernji55
21:29 13.09.2019.

Začudilo bi me da je bila drugacija reakcija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije