Naslovnica Vijesti Svijet

Kamera za dadilje uhvatila jeziv trenutak dok su majka i beba spavale

Snimke na kameri za dadilje su uhvatile provalnika kako pažljivo hoda po spavaćoj sobi dok je osmomjesečni sin vlasnika kuće spavao u dječjoj kolijevci.
18. svibnja 2018. u 17:13 15 komentara 76762 prikaza
Provalnik
Foto: Screenshot/Layton City Police Department

Policija je priopćila kako je čovjek u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak ujutro ušao u kuću u mjestu Layton City, Utah, prenosi DailyMail

David Komšić PRESUDA U PONEDJELJAK Rekonstrukcija suđenja: Monstruozno ubojstvo koje je šokiralo Hrvatsku

Snimke na kameri za dadilje su uhvatile provalnika kako pažljivo hoda po spavaćoj sobi dok je osmomjesečni sin vlasnika kuće spavao u dječjoj kolijevci.

Policija je rekla da je čovjeka uhvatila kamera dok je stajao pored kolijevke i kreveta na kojem je majka djeteta spavala. Uljez, koji je nosio iPhone s maskicom koja je prikazivala Appleov simbol, imao je i vjenčani prsten. Žena i muž su odlučili ostati anonimni, a napominju da uljez nije ništa ukrao iz kuće.

Provalnik
1 / 7
Provalnika preplašila gola žena

- Užasno sam uplašena. Ne znam kako da prijeđem preko ovog događaja, rekla je žena. - Što ako me fotografirao? Privatnost mog tijela je isključivo moja, napominje. 

Par je rekao da nisu sigurni kako je uljez ušao u njihov dom jer nije bilo znakova provale, a sva su vrata bila zaključana. Boje se da je provalnik znao njihov kod za otvaranje garaže, a možda je i riječ o nekome koga znaju od prije. 
- To je upravo ono što me zabrinjava, da bi to mogao biti netko koga znamo, rekao je muž. Muž nije u to vrijeme bio u spavaćoj sobi. Dvogodišnja kćerka je za vrijeme provale spavala u drugoj sobi.

HTC je predstavio nove modele smartphonea DESIRE 12 I 12+ HTC-ovi novi modeli nude bogatije iskustvo igranja i realističnije filmove Europski broj 1 Veliki advent kao mali planet Pokolj u Albanyju Najokrutnije ubojstvo u povijesti američke države New York
Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas

 • Smečernji:

  Karolina Lubina je konačno dobila dostojnu nasljednicu. Nova zvijezda rvackog novinarstva je rođena!

 • Avatar Roy Bean
  Roy Bean:

  jezivi članci jezivih "novinarki" i jezivog urednika koji takva smeća pakira u jezive naslovnice.

 • dalibor.hren:

  Što se događa u VL? Zar je Lubina na bolovanju?