Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat

Juričan otvorio tvrtku 'Milan Bandić usluge protuusluge jdoo'

Dario Juričan
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
11.12.2019.
u 08:46

"Najbolji hrvatski poduzetnici i domoljubi kao Miroslav Kutle i Zdravko Mamić otišli su na službeni put u BiH, ostalo je na meni da spasim hrvatsko poduzetništvo!"

Predsjednički kandidat Dario Juričan jutros je priopćio da je otvorio tvrtku Milan Bandić usluge protuusluge jdoo kako bi "spasio hrvatsko poduzetništvo".

"Najbolji hrvatski poduzetnici i domoljubi kao Miroslav Kutle i Zdravko Mamić otišli su na službeni put u BiH, ostalo je na meni da spasim hrvatsko poduzetništvo! Odlučio sam svojim znanjem, savjetima, svojom tvrtkom pomoći hrvatskom narodu da se obogati brzo i lako! Milan Bandić usluge protuusluge jdoo dovest će svakog građanina u centar adventske zarade; savjetovati kako odabrati eskort pratnju, kako tunele farbati dvaput, ponuditi savjetovanje vezano uz porezena odterećenja - ne želite radi lošeg savjeta završiti u Međugorju. 

Kao dugogodišnji pouzdani partner razvoja društva, svojom PR mašinerijom građane i zajednicu uvjeravamo da je upravo promjena koju mi nudimo, promjena koja im treba! Tvrtka Milan Bandić usuge protuusluge sve će napraviti za nerazumnu naknadu!", stoji u Juričanovom priopćenju.

Komentara 9

Avatar Verre
Verre
13:09 11.12.2019.

Lik je vizionar. Samo je sve tocno opisao.

ŽO
žoržet
10:13 11.12.2019.

car je ovaj lik - najuvjerljiviji, 'najvjerodostojniji', najpametniji, najduhovitiji! a bogmeč i zbiljam dela, posebice u oblasti 'ono i dsz', neovisno o tome što ga u poganoj vlaki nije "majka rodila a franjevci odgojili". i da, nije izgubljen i kobno zagubljen na 'bijelim stazama' koje mu zdušno 'osvjetljavaju' podjednako 'tradišni' i u domaćem 'poslovnom svijetu' ugledni kumovi i pajtosi!

Avatar grbadeva
grbadeva
09:20 11.12.2019.

Ovaj nikako da ubode, nikako da bude duhovit, pa makar smiješan. A trudi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije