Predsjednički kandidat
Povratak na članak

Juričan otvorio tvrtku 'Milan Bandić usluge protuusluge jdoo'

"Najbolji hrvatski poduzetnici i domoljubi kao Miroslav Kutle i Zdravko Mamić otišli su na službeni put u BiH, ostalo je na meni da spasim hrvatsko poduzetništvo!"

Komentari 9

Avatar Verre
Verre
13:09 11.12.2019.

Lik je vizionar. Samo je sve tocno opisao.

VL
ŽO
žoržet
10:13 11.12.2019.

car je ovaj lik - najuvjerljiviji, 'najvjerodostojniji', najpametniji, najduhovitiji! a bogmeč i zbiljam dela, posebice u oblasti 'ono i dsz', neovisno o tome što ga u poganoj vlaki nije "majka rodila a franjevci odgojili". i da, nije izgubljen i kobno zagubljen na 'bijelim stazama' koje mu zdušno 'osvjetljavaju' podjednako 'tradišni' i u domaćem 'poslovnom svijetu' ugledni kumovi i pajtosi!

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
09:20 11.12.2019.

Ovaj nikako da ubode, nikako da bude duhovit, pa makar smiješan. A trudi se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.