Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SVJETSKOJ TURNEJI

Poznati govornik i psiholog Jordan Peterson stiže u Zagreb

07.12.2021.
u 15:49

Njegova knjiga "12 pravila za život: Protuotrov kaosu" objavljena 2018. prodana je u svijetu u više od četiri milijuna primjeraka

Poznati svjetski govornik, kanadski klinički psiholog Jordan Peterson u sklopu svoje svjetske turneje "Beyond Order" nastupit će u Zagrebu 14. lipnja iduće godine u kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma, najavio je organizator.

Peterson je podučavao mitologiju odvjetnicima, liječnicima i poslovnim ljudima, savjetovao glavnog tajnika UN-a, pomagao svojim kliničkim klijentima u upravljanju depresijom, opsesivno-kompulzivnim poremećajem, tjeskobom i shizofrenijom, služio je kao savjetnik starijim partnerima velikih kanadskih odvjetničkih ureda, te je držao opsežna predavanja u Sjevernoj Americi i Europi.

Sa svojim studentima i kolegama na Harvardu i Sveučilištu u Torontu, Peterson je objavio preko stotinu znanstvenih radova, transformirajući moderno razumijevanje osobnosti, dok je njegova knjiga "Maps of Meaning: The Architecture of Belief" revolucionirala psihologiju religije.

Njegova knjiga "12 pravila za život: Protuotrov kaosu" objavljena 2018. prodana je u svijetu u više od četiri milijuna primjeraka. Nastavak "Beyond Order: 12 More Rules for Life" objavljen je 2. ožujka ove godine.

Organizator nastupa je tvrtka The Hub Events iz Atene uz potporu lokalnih suradnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije