Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATELITI SNIMILI

Jeste li to prije uočili? Google karte otkrile neobičnu pojavu u Omišu

Foto: Google karte
1/2
09.08.2023.
u 18:45

U Omišu se u ulici Put Borka može vidjeti ni manje ni više nego, zrakoplov. Samim pogledom izdaleka ga možda i nije bilo lako uočiti, no zato ubrzo 'upada u oko' čim se malo više približi karta Omiša

Da su nam Google karte u mnogočemu koristile, pokazalo se u brojnim slučajevima. Osim navigacije, sateliti su otkrili i čitav spektar neobičnih pojava koje su se nalazile oko nas, a koje nikada nismo sami uočili.

Tako su potopljeni automobili snimljeni u jezerima i brodovi uz obale mora, a jedna neobična pojava snimljena je i u Hrvatskoj. Naime, u Omišu se u ulici Put Borka može vidjeti ni manje ni više nego, zrakoplov.

Foto: Google karte

Iako izgleda kao da se možda radi o zrakoplovu koji je na tlu, sateliti su ga zapravo snimili u niskom letu pa je tako prekrivao dio ulice. Samim pogledom izdaleka ga možda i nije bilo lako uočiti, no zato ubrzo 'upada u oko' čim se malo više približi karta Omiša. Inače, najbliža zračna luka koja se nalazi u blizini je u Splitu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Norveška pogođena poplavama: Rijeke se izlijevaju iz korita, tisuće ljudi evakuirano

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:06 09.08.2023.

Bio je takav zrakoplov prije par godina i iznad Brijuna. Ne znam jeli slika aktualizirana.

DU
Deleted user
20:28 09.08.2023.

iz nikakvih satelita, slike su iz aviona i to nije nikakva tajna, samo se ne istice iz nekog razloga, kao i internet opcenito, vlada misljenje da stize iz satelita, jok, podmorskim kablovima. izguglajte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije