Naslovnica Vijesti Otkrijte tajne Lijepe Naše

Jeste li ikad spavali u Sauvignonu, Chardonnayu ili Kadarki?

Dođite k nama i uživajte u baranjskim vinima i specijalitetima
02. svibnja 2018. u 10:10 273 prikaza
Jeste li ikad spavali u Sauvignonu, Chardonnayu ili Kadarki?
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Podrumi Kolar, smješteni u Suzi, malenom selu u srcu Baranje, okruženi su Dunavom, vinogradima i nepreglednim poljima. U ovom pitomom vinarskom mjestu svi putnici namjernici mogu pronaći nešto za sebe , od spektakularne gastronomske ponude, najfinijih vina kontinentalne Hrvatske, adrenalinskih izleta do odmora u miru i prirodi od kojeg zastaje dah.

Na našem obiteljskom gospodarstvu generacijama se njeguju i uzgajaju najplemenitije sorte grožđa. Ljubavi i predanosti ne nedostaje niti u jednom trenutku, a to najbolje pokazuju kvalitetna vina koja su okićena brojnim nagradama.

U našim podrumima njegujemo 12 sorti vina, dva cuvea, te rose. Vina su odnjegovana u specijalnim podrumima – gatorima, koje su još prije stotinu godina iskopali naši preci u strmom zidu lesa na grebenima južne Baranje.

U ovim vinskim podrumima zimi i ljeti jednaka je vrijednost sadržaja vlage i temperature (12 - 14 °C).

Jeste li ikad spavali u Sauvignonu, Chardonnayu ili Kadarki? | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

U ponudi na našem gospodarstvu nudimo izuzetno kvalitetan smještaj u 3 dvokrevetne sobe, koje su kategorizirane s četiri sunca. Naše sobe zanimljive su gostima jer nose nazive po našim najkvalitetnijim vinskim sortama, pa tako imate mogućnost prespavati u sauvignonu, chardonnay-u. ili kadarki.

Na terasi možete bezbrižno uživati u našim vinima, te prekrasnom pogledu koji se širi na prostranstva baranjskih njiva, ili iznad nje prošetati novim nasadom vinograda obitelji Kolar.

Za doručak poslužujemo proizvode iz vlastite proizvodnje, kao što su baranjski kulen, dimljena šunka, domaći sir i ostale delicije, a za vrijeme sezone nudimo i svježe povrće iz našeg vrta. Na obiteljskom gospodarstvu imamo i restoran koji je idealan za manje grupe, a za dolazak istih, potrebna je prethodna najava i rezervacija.

Jeste li ikad spavali u Sauvignonu, Chardonnayu ili Kadarki? | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

U neposrednoj blizini smješten je i naš moderan Camping „Suza Baranje“ kategoriziran s tri sunca. Kamp je idealno mjesto za sve cikloturiste, ljubitelje prirode, likovne umjetnike i obitelji s djecom.

Ukoliko se odlučite posjetiti Baranju i koristiti naše usluge bit ćete smješteni u samom srcu Baranje, gdje će Vam sve ljepote i atraktivnosti biti na dohvat ruke, a mi ćemo se pobrinuti da Vam uz naše najtoplije preporuke boravak u našoj Baranji ostane u lijepom sjećanju.

ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas