Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ NESTALOG SPLIĆANINA

Je li u društvu nestalog Mateja bila i djevojka? Tri su sporna detalja na jednoj snimci

Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
1/2
03.01.2022.
u 20:26

Na jednoj snimci se vide dvije osobe kako trče prema kružnom toku. Jedna je očigledno muškarac, a druga najvjerojatnije ženska osoba

Na jednoj od snimki iz Beograda koju je objavio list Alo, a za koju se također nagađa da bi na njoj mogao biti nestali Matej Periš, vidi se mladić koji trči cestom u blizini Beton Hale u pratnji djevojke u bijelom džemperu. 

Snimka je nastala u Travničkoj ulici pored Beograda na vodi, koja prolazi tik uz zgradu Geozavoda ka kružnom toku, javlja Blic.

Na snimci se vide dvije osobe kako trče prema kružnom toku. Jedna je očigledno muškarac, a druga najvjerojatnije ženska osoba, sudeći po stilu trčanja, frizuri i odjeći.

Tri su neobična detalja na ovoj snimci. Prvo, taj mladić stasom i frizurom odgovara nestalom Mateju Perišu, ali ne i po boji tenisica. Nadalje, na snimci se vidi kako je vrijeme 1.48 ujutro što je 40-ak minuta prije nego što je, prema izjavama svjedoka, Matej nestao. Treće, Travnička ulica udaljena je gotovo kilometar od kluba Gotik i Beton Hale.

Sva ova pitanja mogla bi odgovoriti djevojka koja na snimci trči uz muškarca i potvrditi radi li se zaista o nestalom Mateju Perišu. Međutim, njen identitet zasad je nepoznat.

Snimke pogledajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar prvi
prvi
21:38 03.01.2022.

njegov prijatelj je rekao da je bio jako pijan, a na snimci za koju je otac potvrdio da je to on uopće ne tetura nego normalno koordinirano trči, ja mislim da je bio baš razvaljen od droge, a ne pijan....

MI
mirkec68
08:13 04.01.2022.

ma nije on u savi .sigurno i niko ga nije lovil.

CO
cobra02
09:29 04.01.2022.

Je li u pitanju droga i poslovi oko droge , nešto je pošlo po krivu i sad ga je neko smjestio na sigurno !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije