Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaradio kaznu

Autobus predsjednice okrznuo još jedno vozilo? 'Rekli su da oni ne mogu biti krivi'

autobus Kolinde Grabar-Kitarović
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
1/2
13.12.2019.
u 20:32

Vozač tvrdi kako se zaustavio na desnoj strani, najviše što je mogao te da je autobus udario u njegovu lijevu stranu

Javio se još jedan vozač koji tvrdi da ga je okrznuo autobus predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Vozač iz okolice Kaštela tvrdi da je 7. prosinca kod mjesta Zvjerinac blizu Knina isti autobus okrznuo i njegovo teretno vozilo i u potpunosti mu razbio lijevi retrovizor, pišu vijesti.hr.

Iako je policija napravila zapisnik i zaključila kako je vozač teretnog vozila kriv "jer se štićenoj koloni nije dovoljno odmaknuo u svoju stranu", vozač tvrdi kako se zaustavio na desnoj strani, najviše što je mogao te da je autobus udario u njegovu lijevu stranu.

– Jedan policajac je slikao, drugi razgovarao, dao mi alkotest, napuhao sam 0,0. Rekao mi je da ta štićena kolona ne staje i da ne može ona biti kriva što su oni mene udarili. Pa da smo mi tu poginuli, oni ne bi snosili odgovornost! Ja pitam, što ću sad, a oni meni kažu da mi slijedi kazna od 3000 do 7000 kn i 30 dana bez vozačke dozvole i tri kaznena boda. Ja kažem: 'Pa ja sam stajao, nisam bio u pokretu! Da sam bio, razumio bih vas, ali nisam, tamo je kanal i to – rekao je vozač Miro Gavran.

Iz MUP-a su potvrdili kako je do nesreće došlo, međutim tvrde da je kriv vozač teretnog vozila. Kažu da je poziv policiji stigao i od njega i od policijskih službenika zaduženih za zaštitu štićene kolone.

VIDEO Kolinda Grabar Kitarović održala je predizborni skup u Rijeci

Komentara 81

Avatar Mi sami
Mi sami
21:06 13.12.2019.

Jel možete objaviti buducu rutu njenog busa da znam pa da ne izlazim na cestu 😁

LJ
Ljubav1
20:42 13.12.2019.

Kakva je to sticena kolona ako je kampanja u pitanju? Znaci da i ostali kandidati mogu gaziti sve ispred sebe ili samo Koli?

IN
ima_nešto
20:57 13.12.2019.

ovaj autobus kao bordel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije