Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susrele se prije skupa

Policija: Protiv vozača prekršajni nalog. Predsjednica vozačici ponudila zamjenski auto

autobus Kolinde Grabar-Kitarović
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.12.2019.
u 19:46

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s vozačicom prije predizbornog skupa u Karlovcu te joj se ispričala za nesreću

Protiv vozača autobusa predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović,  koji je u utorak predvečer skrivio prometnu nesreću, podnijet će se obavezni prekršajni nalog, potvrdio je za Hinu glasnogovornik Policijske uprave krapinsko-zagorske Zoran Lončar.

Autobus HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović sudjelovao je u utorak u večernjim satima u prometnoj nesreći s manjom materijalnom štetom. Nesreća se dogodila u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji u 18.45 sati, a uzrok je nedržanje autobusa uz desni rub kolnika. Glasnogovornik PU-a  Zoran Lončar potvrdio je kako će se protiv vozača autobusa podnijeti obavezni prekršajni nalog sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Naglasio je kako uvijek i u svakom slučaju vozač koji skrivi prometnu nesreću mora biti prijavljen, bez obzira o kome se radi. Dodao je i kako se od prvog trenutka znalo da protiv vozača slijedi prekršajni nalog. Podsjetio je da u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba te da nitko nije zatražio liječničku pomoć. Očevidom je na osobnom vozilu utvrđena manja materijalna šteta i da je ono u voznom stanju.

Lončar je dodao i kako je o toj prometnoj nesreći izvješteno u dnevnom izvješću Policijske uprave krapinsko-zagorske, kao i o svakoj drugoj prometnoj nesreći.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u međuvremenu se srela s vozačicom prije predizbornog skupa u Karlovcu te joj se ispričala za nesreću te joj je rekla da bi napravila sve da zaustavi autobus da je vidjela što se dogodilo, ali da uopće nije primijetila da je došlo do nesreće, pišu vijesti.hr.

Također, predsjednica je oštećenoj vozačici spremna dati zamjenski auto ako njezin ne bude odmah popravljen budući da joj treba za posao.

VIDEO Kolinda Grabar Kitarović održala je predizborni skup u Rijeci

Komentara 41

TM
trade_mark
16:34 12.12.2019.

vozača u tamnicu! predsjednica bi bila stala, ali od pjesme u busu se nije ništa čulo! kad smo to riješili, zanima me tko plaća taj zamjenski auto?

GR
grodar
16:53 12.12.2019.

i clansku iskaznicu hdz, tako da i ona moze gaziti ljude a da nema nikakve kazne

BA
batman
17:35 12.12.2019.

Bivša predsjednica,😆😆😆😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije