Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izletište Gondola u Sotinu vodi vas na nezaboravno gastroputovanje Srijemom

Izletište Gondola u Sotinu
Foto: Promo
1/18
04.05.2018.
u 16:34

Gondola ima prekrasan ambijent sa 45 godišnjom ugostiteljskom tradicijom.

Gondola je smještena na glavnoj cesti Vukovar - Ilok, te je udaljena samo osam kilometara od Vukovara. Nalazi se na vinskoj cesti koja je također dio poznate Dunavske biciklističke rute. Prometno je vrlo dobro povezana gradskim i međugradskim autobusnim linijama (autobusno stajalište je udaljeno svega 150 metara).

Gondola ima prekrasan ambijent sa 45 godišnjom ugostiteljskom tradicijom. U domovinskom ratu 1991. do temelja je porušena, ali je iz pepela 2002. ponovno nikla, prožeta mirom i tišinom, sa bezbroj malih detalja koji se isprepliću u priču o širokoj Srijemskoj duši, te iskonskoj ljubavi čovjeka prema ovom kraju.

Foto: Promo

Ovaj kraj pamti i Panonsko more i povezuje ga s vječnim hrastom koji na svojim plećima nosi drevnu Veneciju, a srijemska Gondola sinonim je za ljubav i ljepotu, pozitivno ozračje i široku ravničarsku dušu.

Gondola je u grupaciji objekata „Okusi Srijema i Slavonije“, te samo ime kaže da je gastro ponuda orijentirana na tradicijska jela Srijema i Slavonije. Kruna vrijednosti i svega što tka priča o ovom Srijemskom domaćinstvu je plaketa „Cvijet Hrvatskog turizma za 2017.g.“ Osim gastro ponude od nedavno su u ponudi i Sobe rangirane sa četiri sunca. Izletište „Gondola“ je domaćinstvo u OPG-u koji posluje kroz Obrt „Gondola“.

Foto: Promo

U sklopu istog rade se organizirani ručkovi i večere za poslovne grupe, turističke grupe, pričesti, krizme, vjenčanja i ostale prigode. Dok vi guštate, vaša djeca mogu uživati na igralištu u sklopu izletišta, koje je podignuto samo za njih. Ljubazni domaćini i gastro stručnjaci svojim umijećem i gostoljubivošću čine svaki boravak posebnim doživljajem koji ostaje u lijepom sjećanju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije