Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MILANOVIĆ

Ne sviđa mu se datum održavanja predsjedničkih izbora: Lopovluk i sramota!

Zoran Milanović
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
14.11.2019.
u 16:38

Plenkoviću je cilj spriječiti građane da izaberu bolju Hrvatsku. I baš zato - pobijedit ću! - objavio je Milanović.

Kandidat za predsjednika države Zoran Milanović odluku da se prvi krug predsjedničkih izbora održi 22. prosinca nazvao je lopovlukom i sramotom. Tri su, kaže, razloga za to.

- HDZ želi smanjiti broj građana koji će glasati kako 22. prosinca u prvom krugu - kada se u Hrvatsku još nisu vratili svi koje je HDZ potjerao u Irsku - tako i 5. siječnja kada je više od 100.000 birača s obiteljima i djecom na odmoru za koji su štedjeli cijelu godinu i neće se moći vratiti u Hrvatsku na glasanje u drugom krugu - napisao je Milanović na svom Facebook profilu.

 

Drži i da se izabranim datumima svjesno ubija kampanju za drugi krug tempirajući je u vrijeme blagdana kako bi se sakrila sva ispraznost HDZ-ove kandidatkinje, ali i da se  time odstupa od prakse i pravila kojih se držala i "Plenkovićeva politička majka, Jadranka Kosor, koja je 2009. prvi krug izbora raspisala između Božića i Nove godine". 

- Plenkoviću je cilj spriječiti građane da izaberu bolju Hrvatsku. I baš zato - pobijedit ću! - objavio je Milanović.

Komentara 52

Avatar MK
MK
17:34 14.11.2019.

Taj Zoki ima neopisiv talent sa toliko malo rečenica toliko puno gluposti izgovoriti...

ED
edgar2
17:02 14.11.2019.

Milanović pokušava stvoriti percepciju koja potpuno krivo prikazuje stvarnu situaciju sa iseljavanjem u Irsku. Od ulaska u EU (dakle od sredine njegova mandata) broj iseljenih u Irsku raste, a vrhunac je bio 2016.g., a nakon toga broj iseljenih pokazuje trend smanjenja. U prvoj polovici 2019. taj broj je bio oko 1600 ljudi...dok je recimo 2014.g. 2091, a 2015.g. 4342 (prema irskim statistikama)

Avatar Idler 3
Idler 3
16:54 14.11.2019.

Inače bi Hrvati redom tebi dali glas kaj si ih i najvećim djelom i poteral v Irsku !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije