Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS se hvali:

Ivanec u top 10 gradova po izboru Financial Timesa

Milorad Batinić
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
04.03.2014.
u 14:56

- Ocjena koju svake dvije godine donosi tim neovisnih vrhunskih analitičara iz grupe Financial Times najbolja je moguća pozivnica potencijalnim stranim ulagačima i sjajna promidžba Ivanca - rekao je Batinić.

HNS se pohvalio kako je grad Ivanec, na čijem čelu je gradonačelnik iz te stranke Milorad Batinić, svrstan u top deset gradova u Europi (do 100.000 stanovnika) s najboljim strategijama za privlačenje i poticanje direktnih stranih ulaganja na međunarodnom natječaju uglednog britanskog Financial Timesa .

- Svrstavanje Ivanca u top deset gradova, i to u konkurenciji 180 gradova iz cijele Europe, koji su najviše učinili na uvođenju strategija za privlačenje i poticanje izravnih stranih ulaganja, priznanje je svima u Gradu Ivancu koji su posljednjih godina kroz razne projekte radili na stvaranju pretpostavki za privlačenje ulaganja. To nam je ujedno i potvrda da je na međunarodnoj razini prepoznat smjer razvoja koji smo si zadali, prije svega Gradskim operativnim planom, a sada i Strategijom razvoja Ivanca - rekao je gradonačelnik Ivanca i potpredsjednik Sabora Milorad Batinić.

- Ocjena koju svake dvije godine donosi tim neovisnih vrhunskih analitičara iz grupe Financial Times, koja se bavi praćenjem, analizom i predviđanjima kretanja u ulagačkom sektoru, i koja dolazi s visoke europske razine, najbolja je moguća pozivnica potencijalnim stranim ulagačima i sjajna promidžba Ivanca - rekao je Batinić.

>>Koprivnica više ne može spriječiti gradnju regionalnog centra za zbrinjavanje otpada

Komentara 2

SL
Slivnjak
15:21 04.03.2014.

Poznajem Zagorje skoro 40 godina ali nikad nisam čuo za Zagorca sa takvim imenom i prezimenom.

SL
Slivnjak
15:17 04.03.2014.

Taj Milorad je izgleda pravi Zagorec .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije