Naslovnica Vijesti Predsjednički izbori

'I takav čovjek želi biti predsjednik države. To mi u HDZ-u nećemo dozvoliti'

Nije normalno ni da predsjednički kandidat SDP-a koji je nakon što je prestao biti premijer počeo se baviti privatnim biznisom i onda saznamo podatak da si je kao vlasnik firme sa solidnim prihodima isplaćivao minimalac, rekao je Jandroković
09. studenoga 2019. u 14:56 214 komentara 30258 prikaza
HDZ
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji svečano je obilježena 30. godišnjice osnutka Hrvatske demokratske zajednice. Na svečanosti su bili predsjednik stranke Andrej Plenković i glavni tajnik Gordan Jandroković koji je uputio oštre kritike SDP-u kao i predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću.

Sjednica Savjeta Vlade za Hrvate izvan Hrvatske FOKUSIRAN NA PREDSJEDNIČKE IZBORE Plenkovića pitali može li ga Karamarko ugroziti: 'Kad dođu unutarstranački izbori, onda ćemo igrati te utakmice'

"Iza njega stoji takozvana Antikorupcijska koalicija, bilo bi bolje da se zovu korupcijska antikoalicija s obzirom na ljude koji čine tu koaliciju. Predsjednik jedne stranke provaljuje u automobile i krade kazetofone, isto tako je normalno da predsjednik SDP-a prima stipendije od 260 tisuća kuna i pravi se da je dobro i to je njima normalno", kazao je između ostalog Gordan Jandroković.

"Nije normalno ni da predsjednički kandidat SDP-a koji je nakon što je prestao biti premijer počeo se baviti privatnim biznisom i onda saznamo podatak da si je kao vlasnik firme sa solidnim prihodima isplaćivao minimalac. Isto tako danas ne želi reći tko su ti njegovi poslovni partneri. Da čujemo može li on nas optuživati za bilo kakve nečasne radnje i netransparentno ponašanje. Ako netko želi biti predsjednik neka kaže s čim se je bavio i tko su mu poslovni partneri koji su mu plaćali njegove usluge. Rekao je da se vraća u politiku jer mu je bilo dosadno. Pa dajte pitajte poduzetnike je li im dosadno. I takav čovjek želi biti predsjednik države. To mi u HDZ-u nećemo dozvoliti", rekao je Jandroković.

Andrej Plenković SJEDNICA Plenković na Predsjedništvu HDZ-a: 'Zašto ste protiv politike HDZ-a'

"Predsjednica RH ostat će naša Kolinda i moramo na tome čvrsto raditi i pobijediti", rekao je na kraju Jandroković.

"Vrijednosti koje smo željeli staviti u prvi plan su simboličkog karaktera, a to je i vraćanje Dana državnosti na 30. svibnja. To je poruka naše Vlade, današnjega HDZ-a. Osjetili smo ono što nije dobro. Naše je čvrsto uvjerenje da 30. svibnja kao svojevrsni dan hrvatske demokracije treba biti onaj dan jer ga je hrvatski narod osjećao. Ima vas puno ovdje koji se sjećate 30. svibnja", kazao je Plenković.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
 • duda.dudica:

  Pa hajde predsjednicki kandidate Zorane recite cime ste se bavili u međuvremenu?

 • Avatar SINIŠA POLJAK
  SINIŠA POLJAK:

  Nemojte tako Predsjedniče sabora, u njihovoj koalciji je svjetski poznati kolekcionar auto radio kazetofona. Uskoro će otvoriti i muzej.

 • šnicl:

  TO sto Jandrokovic nije galamđija ko ostali političari ne znaci da kad nesto kaze da nije u pravu