Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DAN PONOSA'

Grabar-Kitarović stigla na biralište sa suprugom Jakovom pa se poigrala s psićem

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/11
05.01.2020.
u 12:27

Grabar-Kitarović ispred birališta uočila je preslatkog psića i iskoristila priliku te se s njim malo i poigrala.

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović u društvu supruga Jakova na biračko je mjesto stigla nešto iza 11 sati

- Drage hrvatske državljanke i državljani, molim sve vas s biračkim pravom da izađete na izbore. Danas je izniman dan za Hrvatsku, danas je dan ponosa za Hrvatsku i dan kada se slavi demokracija, suverenost i neovisnost. Svaki čovjek i svaki glas je važan - poručila je Grabar-Kitarović. 

Grabar-Kitarović ispred birališta uočila je i preslatkog psića i iskoristila priliku te se s njim malo i poigrala

- Idemo zajedno graditi Hrvatsku koja će biti prosperitetnija, Hrvatsku u kojoj ćemo graditi bolje društvo i koja će svima biti odgovornija, Hrvatsku koja će gledati unaprijed, a ne unatrag - dodala je. 

Komentara 62

Avatar ZLO
ZLO
14:11 05.01.2020.

Čuo sam da u Taču već uređuju sepere, u slučaju da ovaj veliki radnik pobjedi..

PO
pozornik66
13:11 05.01.2020.

Izbor izmedju izolacije Hrvatske ( Milovanović) ili medjunarodno uspješne Hrvatske (KGK)pa birajte

Avatar paracelsus
paracelsus
14:29 05.01.2020.

1. dio....Danas se u Hrvatskoj ne bira smjer Hrvatske u narednom 5godišnjem periodu, Hrvatska ovakva ili onakva,,,,,. Ne bira se između lošeg i dobrog kandidata nego se između dva l o š a kandidata. Jako loša!!! I to u zemljii ionakoonako več ideološki i socijalno duboko podjeljenoj, u kojoj će i poslije ovih izbora onima kojima je i prije bilo dobro ili odlično (od korumpirane državne birokracije i političke kaste nadaje) i dalje biti dobro ili još bolje, a onima kojima je i do sada bilo loše, bit će jednako ili još lošije. Svatko će vidjeti pobjedu i vrline svog kandidata i grijehe protivnika. Mržnjom i podjelom do glasova, fotelje i podjele proračunskih sredstava. Nakon što je ne tako davno Milanović 4 godine bio premijer i tada imao prilike promjeniti sve ono za što optužuje Kolindu i HDZ (od korupcije na dalje), a NIJE ni pokušao promjeniti (nego je i sam, sa određenim krugom familije i pouzdanika na isti naćin omastio brk), meni je nezamislivo da njemu netko može dati glas. Isto tako mi je nezamislivo da netko može dati glas osobi (Kolinda G.K.) čiji su prijatelji ljudi koji nisu u zatvoru samo zbog potpune korumpiranosti hrvatskog pravosuđa (za kojeg ona nije učinila ništa da bude makar manje korumpirano), osobi za koju je Sanader Ivo uspješan premijer,,,,,,,,,,kraj u nastavku.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije