Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIZBORNA KAMPANJA

FOTO SDP-ov Zmajlović na biciklu juri kroz izbornu jedinicu: 'Tu postoji simbolika'

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
08.06.2020.
u 17:00

Osim Karlovca, Zmajlović će tijekom dana biti i u Dugoj Resi.

Mihael Zmajlović, saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar zaštite okoliša dovezao se danas na biciklu na karlovačku tržnicu. To je treći dan njegove kampanje pod nazivom #Mihakrozsedmu, tijekom koje je odlučio biciklom obići mjesta u 7. izbornoj jedinici s koje je ušao u Sabor.

–Krenuo sam iz Gajnica. Ova naša 7. izborna jedinica je prilično čudna; proteže se od Zagreba, preko Karlovca pa sve do Primorja, Kastva i Novog Vinodolskog. Upravo ova moja tura biciklom simbolizira raznolikost 7. izborne jedinice. Radim video dnevnik tako da oni koji su zainteresirani vide s čime se susrećem. Želim aktualizirati određene probleme koji se protežu kroz našu izbornu jedinicu, a u Karlovačkoj županiji je to svakako trakavica sa  Babinom gorom koja još ne radi. Naime, u mom mandatu riješili smo, sanirali ilegalno odlagalište opasnog otpada na Lemić Brdu - kazao je M. Zmajlović.

Dodao je da je ravnomjeran razvoj ove izborne jedinice teško postići, obzirom na posebnosti krajeva, ali je zato dodao da je
važna digitalizacija i da internet bude dostupan i u najzabitijim krajevima, što je dio gospodarskog programa Restart koalicije.

Osim Karlovca, Zmajlović će tijekom dana biti i u Dugoj Resi.

Komentara 4

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
17:30 08.06.2020.

Ima se... Cube električni bicikl. 15000-20000 kuna. Je li si sredio poticaje? Nije li to sukob interesa?

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
17:21 08.06.2020.

Kugla na noge, lopata u ruke i na gradnju nasipa, da se malo naučimo redu i radu.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
20:59 08.06.2020.

Zmajo , od kud bajs ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije