Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U ukrajinskom su ratu sve strane podigle svoje uloge na maksimum

26.04.2024. u 11:15

Amerikanci nisu zainteresirani za pregovore s Rusima. Rusi ne žele pregovore sa Zelenskim, ali ni sa Zapadom. Zapad želi vidjeti bezuvjetnu predaju Rusije kao jedinu opciju, dok Rusi traže bezuvjetnu predaju Ukrajine

Ključne riječi

Komentara 3

LU
Luftbalons
17:00 26.04.2024.

od početka je jasno da to nije "invazija Rusije na "branitelje i Ukrajinu" ...NATO,tj SSAD je pripremao agresiju, gutanje Ukrajine, za male novce, kojejakvim Hunterima i Bidlerima, a propaganda je išla eto mi smo ok, želimo demokraciju, ali Putin, Putin ovo ono..ne mrzimo Rusiju , nego Putinov rat,saveznik i slične floskule..Majdan je bio kap NATO agresije , ujedno i raspad Ukrajine kao takve. 40% stanovništa otišlo.

ER
EroK
17:30 26.04.2024.

Agresor na Ukrajinu i njeno civilno stanovnštvo, kao vojni cilj, mora biti kažnjen i platiti odštetu !

Avatar Heisenberg
Heisenberg
12:11 26.04.2024.

Kome još nije jasno da je ovaj rat već izgubljen po Ukrajinu. Zapad mora gurati stvar jer je previše novca ulupano u ovaj besmisleni rat. Ponašaju se kao kockar u kasinu, skidaju sa sebe i sat i lanac misleći da će baš ovaj put dobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije