Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 METARA OD MORA

FOTO Ova kuća prodaje se za 520.000 eura: 'Atraktivna je zbog svoje lokacije'

Foto: Njuškalo
1/8
11.09.2022.
u 17:18

Navodi se kako kuća ima pristup vozilima te veliko dvorište, a sam objekt ima četiri apartmana i jedan studio

Na oglasnoj stranici Njuškalo osvnuo je zanimljivi oglas o prodaji kuće u Šibeniku za koju je potrebna renovacija, a cijena je - simbolična.

Naime, radi se o kući u Grebaštici na samo 20 metara od mora, a osim što je površina kuće 400 metara kvadratnih, uz nju dolazi i okućnica od 550 metara kvadratnih. Iako je navedeno kako zahtijeva renovaciju tj. ulaganja, cijena kuće je čak 520.000 eura

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

''Kuća zahtjeva ulaganje-renovaciju, al zbog svoje lokacije i zemljišta je veoma atraktivna. Vlasništvo uredno'', navodi se u oglasu. 

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Navodi se kako kuća ima pristup vozilima te veliko dvorište, a sam objekt ima četiri apartmana i jedan studio. U prizemlju se nalazi i ''prostrani prostor koji služi kao kuhinja i dnevni boravak te velika kupaonica'', a postoji i vez za brod na plaži.

Za sve koji su zainteresirani, vlasnici su naglasili da su na raspolaganju.

Ključne riječi

Komentara 41

BA
badaboom
18:27 11.09.2022.

🤣🤣🤣 Ne treba ovo renovaciju, ovo treba 20kg dinamita...

ZA
zagabria7
18:24 11.09.2022.

Po toj cijeni se očito ne prodaje kuća nego atraktivno zemljište uz more. Novi će vlasnik kuću zacijelo odmah srušiti i iskoristiti pravo na gradnju nove. Po mojem zemljište ne vrijedi toliko

Avatar Asterix
Asterix
18:49 11.09.2022.

20 metara od mora ali nije u prvom redu. Načekat će se na kupca po toj cijeni. Osim ako se dida Škugor ne isprsi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije