Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN KRAJ POTRAGE

FBI potvrdio: Pronađeni ljudski ostaci pripadaju zaručniku ubijene Gabby Petito

Gabby Petito's Disappearance: Her Body Found In Wyoming
Foto: TNS/ABACA/PIXSELL
1/5
22.10.2021.
u 09:09

Brian Laundrie, koji je nestao 13. rujna, bio je osoba od interesa u slučaju nestanka influencerice Gabby Petito

FBI je potvrdio da ljudski ostaci, pronađeni u srijedu u parku na Floridi, pripadaju zaručniku ubijene Gabby Petito (22). Tijelo Briana Laundrieja (23) identificirano je pomoću dentalnih kartona. 

- 21. listopada 2021. usporedba stomatoloških zapisa potvrdila je da pronađeni ljudski ostaci pripadaju Brianu Laundrieju - naveo je FBI. Odvjetnik koji zastupa njegove roditelje objavio je izjavu u kojoj navodi kako su i oni obaviješteni, piše BBC.

- U ovom trenutku nemamo daljnjih komentara i molimo da se poštuje privatnost obitelji - poručio je odvjetnik. 

U srijedu su dužnosnici naveli da su pronašli ljudske ostatke pored predmeta koji su pripadali Brianu. Bila je riječ, između ostalog, o ruksaku i bilježnici. Područje na kojemu su ostaci pronađeni, donedavno je bilo prekriveno vodom. 

Laundrie, koji je nestao 13. rujna, bio je osoba od interesa u slučaju nestanka influencerice Gabby Petito. On se prošlog mjeseca vratio na Floridu sa zajedničkog putovanja bez svoje partnerice. Njezino je tijelo kasnije pronađeno u Wyomingu, mjestu gdje je par putovao. Oni su obilazili nacionalne parkove te dokumentirali svoje putovanje i život u kombiju. 

Nestanak Gabby Petito obitelj je prijavila 11. rujna, nakon što se s njom nisu čuli od kraja kolovoza. Laundrie se na Floridu vratio 1. rujna te nije htio surađivati s istražiteljima i obitelji svoje zaručnice. On nije bio optužen za zločine vezane uz ubojstvo djevojke, no FBI je izdao saveznu tjeralicu i optužio ga za prijevaru jer je koristio njezinu karticu nakon njezine smrti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije