Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEČKA JOŠ TRAŽE

Otkrili uzrok smrti influencerice Gabby: 'Preminula je nekoliko tjedana prije nego što smo ju pronašli'

FILE PHOTO: A makeshift memorial for Gabby Petito is seen near City Hall in North Port, Florida
Foto: SHANNON STAPLETON
1/2
12.10.2021.
u 22:10

Dečka 22-godišnje blogerice policija još uvijek traži jer je s njom bio na putovanju po SAD-u

Nalazi obdukcije pokazali su kako je uzrok smrti preminule influencerice Gabby Petito bilo davljenje, a umrla je tri do četiri tjedana prije nego što je pronađeno njeno tijelo. 

Njeno tijelo policija je pronašla 19. rujna u Wyomingu kod kampa nedaleko od Grand Teton nacionalnog parka, kazao je tamošnji mrtvozornik Brent Blue na konferenciji za medije, a prenosi AP.

Dečka 22-godišnje blogerice policija još uvijek traži jer je s njom bio na putovanju po SAD-u, no još nije sigurno hoće li novi dokazi potvrditi da ju je on ubio.

Petito je tijekom ljeta s njim bila na putovanju diljem zemlje koje je cijelo vrijeme snimala za svoje pratitelje na društvenim mrežama, a njen nestanak prijavili su njeni roditelji 11. rujna nakon što im se nekoliko dana nije javlja niti im odgovarala na poruke. 

Iako mrtvozornik nije htio otkriti je li Petito bila udavljena rukama ili nekim predmetom, kazao je kako preminula djevojka nije bila trudna.  

>> VIDEO Udar na džepove građana: Gorivo je od danas znatno poskupjelo!

 

Komentara 1

ZV
zvezdomor
07:34 13.10.2021.

opasna je gripa kažem ja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije