Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUSAK VEĆ VEČERAS

Kiša i zahlađenje ipak će malo pokvariti vikend, upaljen i žuti meteoalarm

Ilustracija
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
07.09.2018.
u 18:00

Najniža temperatura u subotu kretat će se od 13 do 17 na kopnu te od 18 do 22 na Jadranu

Kiša je moguća već večeras, kao i sutra tijekom prvog dijela dana, dok se u subotu poslijepodne očekuje razvedravanje, a u nedjelju pretežno sunčano vrijeme. To je, ukratko, vremenska prognoza za ovaj vikend.

Za danas je na Meteoalarmu izdano i žuto upozorenje za gotovo cijelu Hrvatsku, osim istočnog dijela. Za sutra uglavnom nema upozorenja, žuto upozorenje je na snazi samo za velebitsko područje.

Foto: DHMZ

Već danas poslijepodne moguć je poneki pljusak s grmljavinom, navodi DHMZ. Sutra će pak biti promjenljivo uz mjestimičnu kišu, pljuskove i grmljavinu, a oborine će biti češće u prvom dijelu dana. Poslijepodne se očekuje postupni prestanak kiše i djelomično razvedravanje

Vjetar će biti uglavnom slab, poslijepodne do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu se ujutro očekuje  umjerena bura, zatim sjeverozapadnjak. Najniža temperatura kretat će se od 13 do 17 na kopnu te od 18 do 22 na Jadranu, a najviša dnevna od 23 do 28 °C, u gorju malo niža.

U Zagrebu će u početku dana biti promjenljivo uz malo kiše ili poneki pljusak praćen grmljavinom. Poslijepodne se očekuje da će biti sunčanije i uglavnom suho. Vjetar bi trebao biti slab, poslijepodne do umjeren sjeverni. Najniža jutarnja temperatura bit će oko 16, a najviša dnevna između 25 i 27 °C.

Od nedjelje će pak biti pretežno sunčano, a danju toplo i vrlo toplo.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije