Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita od Vlade RH

Državna revizija na udaru države: Zašto u pismu Saboru glavni državni revizor traži hitnu akciju?

21.08.2023.
u 14:25

U DUR-u objašnjavaju da poslovi revizije obuhvaćaju prikupljanje informacija o poslovanju subjekata revizije te provjeravanje financijskih izvještaja i vrednovanje poslovnih aktivnosti subjekata revizije, a kako bi se ocijenilo jesu li subjekti revizije poslovali u skladu s propisima, jesu li informacije iskazane u financijskim izvještajima točne i pouzdane te upravljaju li subjekti revizije javnim novcem na učinkovit način.

Komentara 7

AB
abokatstir
14:35 21.08.2023.

Neka vrate slučajnog i njegovu garnituru koji su u samo 4 godine opljačkali državu za 100 milijardi i još za 100 milijardi zadužili i nitko od institucija, medija ... nije se pitao zašto i kako.

BJ
bjmaro
17:14 21.08.2023.

Najbolji su mi ovi koji prima plaću od države ,a za sve njihove frustracije i propale ambicije kriva država. Ja osobno kad nije išlo, promjenio sam poslodavca,ali ni prošlog ni novog nisam nikada ogovarao

Avatar mrIvan
mrIvan
08:38 22.08.2023.

Najbolje bi bilo, glavni državni, da lijepo daš ostavku i pokažeš kako ne možeš raditi ako nisi neovisan. To je jedini potez koji bi u ovom trenu bio primjeren. Ovako samo ispada da se bojiš za vlastite prihode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije