Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski igrači

Dobivali milijunske iznose, ali dobitke nikada nisu podigli: 'Jedna žena je dobitni listić poderala i bacila'

Hrvatska lutrija
01.03.2024.
u 17:44

Iako većina velikih dobitaka bivaju podignuti na vrijeme, postoje i iznimke. Jedan korisnik još je 2013. osvojio 3.053.000 kuna na igri Joker, no taj dobitak nije podigao

Postoji puno igrača koji redovito uplaćuju svoje listiće, a postoje i oni koji dobivaju iznose, no svoje dobitke nikada ne pokupe. Da takvih ima i u Hrvatskoj, koji su znali osvojiti nevjerojatne iznose, potvrdila je i Hrvatska lutrija, a razloga je više - od bolesti ili dalekih putovanja, pa sve do čiste nesmotrenosti. 

- Imala sam jedan slučaj prije par godina s bračnim parom iz Zagreba. Naime, žena je odigrala Loto 7 te pratila izvlačenje, no mislila je da brojevi izvučeni u tom kolu nisu njeni brojevi, te je pokidala listić po pola i bacila ga u smeće - ispričala je blagajnica Hrvatske lutrije za 24sata.

- Žena je imala neki osjećaj koji ju je vukao da ipak još jednom provjere brojeve. I dobro da je provjerila, jer je shvatila da je baš na njenom listiću pogođenih 6+1! Listić su spojili, barkod je bio netaknut, tako da je dobitak ipak isplaćen pravoj osobi - ispričala je.

Iako većina velikih dobitaka bivaju podignuti na vrijeme, postoje i iznimke. 24sata tako pišu kako je jedan korisnik još 2013. osvojio 3.053.000 kuna na igri Joker, no taj dobitak nije podigao. Posljednji veliki neisplaćeni dobitak bio je 2021. u igri Bingo 15 od 90 kada igrač nije podigao 400.000 kuna. No taj iznos više niti neće moći podići, jer je rok za to 60 dana od objavljivanja izvješća o rezultatima izvlačenja. 

>> GALERIJA Tko ima najnižu, a tko najvišu plaću u Hrvatskoj: Za ovo zanimanje plaća je čak 3120 eura

Hrvatska lutrija
1/10

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 2

DU
Deleted user
21:00 01.03.2024.

Nije mi jasno kako ljudi tek tako olako ostave dobitak. Ja sam jednom dobio 15 milijuna i odmah digao novce. Te 1989 je to bilo oko dvije dojč marke.

SE
Serđo23
20:37 01.03.2024.

Nemojte pričat ovakve priče jer ću prestat igrat !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije