Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na putu do škole

Djevojčicu udario autobus na "zebri", bori se za život

mjesto nesrece
Nino Strmotić/Pixsell
09.02.2011.
u 16:06

Djevojčica živi u Košutama pokraj Sinja, tamo pohađa i osnovnu školu, a autobus ju je udario kada je išla na nastavu

Liječnici splitske bolnice bore se za život osmogodišnje djevojčice, učenice drugog razreda, koju je u srijedu udario autobus u 13.05 sati.

Djevojčica živi u Košutama pokraj Sinja, tamo pohađa i osnovnu školu, a autobus ju je udario kada je išla na nastavu. Na hitnome kirurškom prijamu, dva sata nakon nesreće, zatekli smo njezinu očajnu majku, baku i djeda koji su iščekivali vijesti od dežurnih liječnika. Dijete ima ozljede glave te se još ne zna hoće li biti operirano.

– Ona ne ide autobusom u školu, ali treba prijeći cestu od kuće do škole. Meni su javili da mi je unuka stradala na pješačkom prijelazu i da ju je udario vozač koji je vozio školski autobus za Sinj. Nevjerojatno! - ljutit je bio djed djevojčice, inače iz Ugljana.

Objašnjava da njegova stradala unuka od kuće do škole prelazi udaljenost od stotinjak metara, ali na žalost treba prijeći i preko državne prometnice D-60, po kojoj neodgovorni vozači divljaju. Policija je na mjestu događaja.

Komentara 7

MR
mrkrmpotic
20:30 09.02.2011.

U Zagrebu u Sunekovoj ulici kod autobusne stanice Oporovec u dva tjedna na pjesackom prijelazu udarena su tri decka teze ozljedena. Precjednik gradske cetvrti Dubrava Zagreb ne zeli nista poduzeti. Čak su skinuti ležeči policajci po nečijem nalogu(vjerojatno njegovom). Zar to nije SRAMOTA OVE DRŽAVE.

MR
mrkrmpotic
20:32 09.02.2011.

Zaboravio sam napisati da taj pješački prijelaz svakodnevno koristi 180 ŠKOLARACA

MO
mojzagi
19:11 09.02.2011.

Jos jedna od nasih \"super \" vozackih kultura. Vozi skolarce a ne robu za svercanje i kamo mu se zuri, mozemo pricati koliko hocemo ali smo u teskoj \"banani\" zanima me dali su tog nazovi sofera izbacili te da tovariari djubre negdje u selendri , jer normalno, autobus voze profesionalci ako nisu kupili dozvolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije