Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemar

Djevojčica prešla tursku granicu s putovnicom jednoroga

bobani
Foto: Arhivska fotografija
1/2
14.06.2013.
u 18:42

Devetogodišnja Britanka prešla je državnu granicu s putovnicom igračkom, što turskim carinskim službenicima nije bilo sumnjivo

Prema dječjoj legendi, nije tajna da jednorozi mogu letjeti, no što kad stignu na odredište, kako prelaze državne granice?

Kao što je doznala devetogodišnja Emily Harris, jednorozi očito nemaju poteškoća imaju li putovnicu. Na putovanju u Tursku krajem svibnja djevojčica je ušla u zemlju koristeći igračku putovnicu, u kojoj je identificirana kao jednorog.

Njezina majka Nicky slučajno je pomiješala Emilyne dokumente, prenosi HuffingtonPost. Kada ih je pregledavao carinski službenik u zračnoj luci turske Antalije, fotografija "Lily", svijetloljubičastog jednoroga, s crno obojenim očima, visine 37 centimetara i rogom, nije pobudila sumnju.

– Nisam shvatila što se dogodilo dok nisam spremila putovnice nakon povratka. Postojao je trenutak panike kad sam mislila da će netko doći jureći za nama, ali ništa se nije dogodilo. Vidjeli smo smiješnu stranu i smijali se činjenici da je policajac uopće pečatirao putovnicu – rekla je Nicky.

>>Sj. Koreja: Otkrili smo brlog jednoroga korejskog kralja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije