Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAFORD USMRTIO STARICU

Strašan napad psa u Zadru: 'Navodno je susjed čuo lavež i prijavio'

Foto: Frane Šarić
1/4
31.01.2024.
u 12:39

Moja nesretna susjeda nije imala lak život i sad je još jadna i ovako stradala. Pretužno je sve to. Grozno je to što joj se dogodilo, rekla nam je susjeda usmrćene starice

U zadarskom naselju Bulevar pas pasmine staford usmrtio je 82-godišnju staricu. Priveden je vlasnik psa, član obitelji, a neslužbenu informaciju da je riječ o unuku nisu nam potvrdili službeno niti u policiji, ni na Bulevaru. Ispred ulaza gdje se dogodila stravična tragedija upaljene su svijeće i svi s kojima smo razgovarali bili su užasnuti saznanjem za tragediju.

- Taj staford je više puta koliko sam čuo bio u stanu kod starice i nemam informaciju da li je bio agresivan. Priča se da je sad prvi put ostavljen na samo s njom na više dana. Navodno je susjed čuo lavež i prijavio, no neki kažu da je član obitelji vidio tragediju kad je došao kući, ali ko će znati što je zapravo bilo. Ono što je sigurno jest da je starica tragično stradala i da je to velika tuga za sve - rekao nam je jedan od susjeda kojeg smo zatekli blizu mjesta tragedije.

Policija još uvijek provodi kriminalističko istraživanje nad vlasnikom psa iz domene kaznenih djela protiv opće sigurnosti za koja su zapriječene kazne zatvora od šest mjeseci pa do deset godina. 

 - Policija je 30. siječnja u ranojutranjim satima zaprimila dojavu kako je u stanu na području Bulevara u Zadru pronađena mrtva ženska osoba u dobi od 82 godine s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. Također u stanu je zatečen i pas pasmine američki staford, vlasništvo člana obitelji.

Na mjestu događaja policijski službenici proveli su očevid dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska služba. Na Odjelu patologije provedena je obdukcija nad tijelom ženske osobe, kojom je utvrđeno kako je preminula od posljedica ugriza psa - istakli su iz policije, a veći broj susjeda tragično stradale žene nije ni znao što se dogodilo.

- Ja sam čuo da se dogodilo ubojstvo i da je netko priveden. Nisam znao da je pas usmrtio staricu - rekao nam je jedan od susjeda.

POVEZANI ČLANCI:

 - Poznavao sam ženu za koju su mi rekli da ju je pas usmrtio. To je strava sto se dogodilo ako je istina. Svi znaju da su ti psi opasni - rekao nam je drugi stanar.

- Moja nesretna susjeda nije imala lak život i sad je još jadna i ovako stradala. Pretužno je sve to. Grozno je to što joj se dogodilo. Neki pričaju da ju je usmrtio pas od unuka drugi da je to bio pas od nekog drugog. Nemojte molim vas više me pitati. Bila je jako dobra žena - kroz suze nam je rekla susjeda nesretne starice koja je za stradalu susjedu upravo u trenutku našeg dolaska palila svijeću.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Hazl113
Hazl113
12:55 31.01.2024.

Definitivno eutanazija za cucka, a za vlasnika zatvor od minimalno 5 god. Nema veze što je to njen unuk. Možda ga je i naveo da ju napadne. Nije prvi puta da se unuci želi riješiti bake.

ZA
Zabranado2026
12:57 31.01.2024.

Džukelama nije mjesto kako u kući tako ni u stanu.

MT
mačak tom
13:21 31.01.2024.

Zbog raspuštenih pasa ja već dulje vrijeme hodam sa nožem. Pogotovo kada sam sa djecom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije