Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAO POBJEDNICIMA

Đapić o prvim rezultatima: 'Gradit ćemo priču za parlamentarne izbore'

Anto Đapić
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/7
22.12.2019.
u 20:16

- Na izborima ne odlučuju uvijek samo poruke i program, već puno drugih faktora. Stvorili smo temelje, obišli smo cijelu Hrvatsku, izašli smo konačno iz okvira osječke priče, ušli smo u nacionalnu kampanju, otvorili pitanja koja nitko drugi nije,

Iako je, po prvim izlaznim anketama, zauzeo posljednje  mjesto, čelnik stranke Desno Anto Đapić nije nesretan.

- Bila su dva velika, snažna bloka HDZ-ova koji se bore za svaki glas i tu je, praktički, bio mali manevar da se može polučiti bolji rezultat od onoga koji pokazuju izlazne ankete. Međutim, želim naglasiti da smo mi sve svoje temeljne ciljeve ostvarili samom kandidaturom. Dakle, kad smo ljetos promišljali da idemo na izbore, nitko nije vjerovao da ćemo mi u formalno - pravnom smislu uopće uspjeti istaknuti kandidaturu. Uspjeli smo to napraviti, kroz kampanju smo istaknuli svoje političke ciljeve i program koji je bitno drugačiji od ostalih. Na izborima ne odlučuju uvijek samo poruke i program, već puno drugih faktora. Stvorili smo temelje, obišli smo cijelu Hrvatsku, izašli smo konačno iz okvira osječke priče, ušli smo u nacionalnu kampanju, otvorili pitanja koja nitko drugi nije, i na tome ćemo graditi priču za parlamentarne izbore - poručio je Anto Đapić i čestitao unaprijed kandidatima koji će ući u drugi izborni krug.

VIDEO: Anto Đapić u studiju Večernjeg TV

Komentara 3

DU
Deleted user
20:41 22.12.2019.

đapiću okani se praznih prica jednom poltron uvijek poltron...povuci se u miran zivot i budi castan covjek na kraju svog politzivota...itd

TB
taras.buljba
10:01 23.12.2019.

Pa ovaj opusak nikako da se pogasi.

VO
vorda400
20:44 22.12.2019.

Koju priču? onu da idete zajedno sa HDZ-om na izbore pa da se još uvališ u koje ministarstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije