Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA UPRAVNOG VIJEĆA

Ni danas nije izabran novi ravnatelj Srebrnjaka. Nogalo: Rekao sam im sve u lice što sam imao

Dječja bolnica Srebrenjak
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
27.01.2020.
u 11:22

posljednja dva izbora za ravnatelja Srebrenjaka su propala, a u međuvremenu je smijenjena jedna članica Upravnog vijeća

Ni danas nije izabran novi ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak. Ovo je već treća sjednica Upravnog vijeća Srebrnjaka koja završava bez odluke o novom ravnatelju.  Saslušali su sva četiri kandidata - troje članova Stručnog vijeća bolnice, prim. Romana Gjergja Juraški, prof. Mirjana Turkalj i doc. Boro Nogalo, te "vanjskog" kandidata prof. Dragana Marinića Koroliju

Troma kandidatima "iz kuće" zamjereno je što predlažu jednake programe, no oni dijele ideju razvoja Srebrnjaka i na njoj temelje svoj program.  Iako su svi člnovi UV-a jutros prisustvovali sjednici, do glasanja nije ni došlo. Za to nije bilo nikakvog obrazloženja. Članovi UV-a kazali su kako je dogovor da predsjednica UV-a, prof. Ana Stavljenić Rukavina daje izjave, međutim, njen je mobitel nakon sjednice bio isključen. 

"Ovo je komedija. Iz neformalnih izvora sam saznao da je sjednica prekinuta. Shvatili su valjda da je ovo protuzakonito, koliko je bezobzirno", kazao je dr. Boro Nogalo. "Ja sam saslušan i rekao sam im sve u lice što sam imao", kazao je Nogalo.

"Ako budem izabran moji prvi potezi pokazat će koliko mi je stalo do ove bolnice", kazao je Dragan Korolija.

Neslužbeno se nagađa da je došlo do promijenjenih odnosa između Grada i Ministarstva zdravstva te da čak ostoji mogućnost i promjene kandidata za novog ravnatelja, no to nitko nije potvrdio.

Komentara 7

JD
John Doe Jr.
14:32 27.01.2020.

zašto bandić ne postavi svoga rođaka ili dobrog prijatelja i to je to

CH
chanchir
21:31 27.01.2020.

Dr.Nogalo je jasno reka zasto je smjenjen,ali institucije boli ona stvar.... Otimacina uzivo na dnevniku,nastavak sutra....a lude drzave...

RP
rpzagreb
15:16 27.01.2020.

Tko i kako vodi grad i zdravstvo nije nikakvo čudo da se sve raspada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije