Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u Mostaru zbog kašnjenja

Član biračkog odbora naljutio birače jer je zaspao, jedan od birača pao i ozlijedio se

Izbori u Mostaru
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/4
22.12.2019.
u 08:48

Ispred biračkog mjesta broj 12. u Osnovnoj školi 'Petra Bakul' formirao se red jer je zbog kašnjenja predsjednika biračkog obora to mjesto otvoreno tek oko 7:20 umjesto u 7:00

Biračka mjesta za predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj otvorena su jutros i u BiH. Kašnjenje predsjednika jednog biračkog odbora naljutilo je birače koji su čekali u redu, javlja Klix.ba.

Ispred biračkog mjesta broj 12. u Osnovnoj školi "Petra Bakule" formirao se red jer je zbog kašnjenja predsjednika biračkog obora to mjesto otvoreno tek oko 7,20 umjesto u 7 sati.

"Ljudi iz Livna i Tomslavgrada stigli, a on iz Mostara kasni", kazao je jedan građanin. "Živa sramota ovdje... Prespavao čovjek. Treba mu sto eura dati što je prespavao. Otišli ljudi, ne vjeruju vam. Postoje lažovi ovdje", bio je jedan od komentara.

Problem na biračkom mjestu broj 12. odgovorni su nastojali zataškati braneći novinarima i snimateljima da snimaju unutar biračkog mjesta. Kamerman Nove TV i reporter portala Klix.ba izbačeni su s biračkog mjesta broj 12.

Jedan od birača se poskliznuo zbog čega je trebala reagirati i Hitna pomoć.

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 28

HE
herojulice
09:02 22.12.2019.

Jutarnje glasovanje a onda brzo preko granice ponoviti radnju.

IN
inot
09:22 22.12.2019.

pa da ,rješit se kamera pa po starom...hehe ko vas ne zna

PE
pehlinar
09:21 22.12.2019.

Šta ovi glasju? ja sam mislio da tamo ide direktna pobjeda adza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije